- Poruka
- 17.625
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da kao zanimlivost da desetine ostavljenih potpuno funkcionalnih blackhawk helikoptera ima kompletne posade,zanimljivo gde naucise da lete sa njima za pola sata....
Te iste obucili tvoji drugari,stvorili ih 80 tih i dalje upravljate sa njima,ko neprijateljskoj vojsci ostavlja desetine helikoptera i hiljade komada druge opreme vrednosti milijarde i koje moze upotrebiti protv tebe,ne znam mozda ste samo glupi ali nesto ne verujem....Dosta avganistanaca iz regularne vojske je obuceno za pilote, i iskreno su zaljubljeni u serijat, i docekali su kozmeticku promenu vlasti rasirenih ruku odmah su se ucipili u talibanske redove
Zasto ti onda smatras naucnom fantastikom, da neko ume da leti
Možda su računali da će Al-Mujahidoon da upotrebe te topove protiv ruskog neradnog narodaTe iste obucili tvoji drugari,stvorili ih 80 tih i dalje upravljate sa njima,ko neprijateljskoj vojsci ostavlja desetine helikoptera i hiljade komada druge opreme vrednosti milijarde i koje moze upotrebiti protv tebe,ne znam mozda ste samo glupi ali nesto ne verujem....
ako si ti deo njega i nije nesto pametan a ni normalanMožda su računali da će Al-Mujahidoon da upotrebe te topove protiv ruskog neradnog naroda
Prepametan je beli čovek za rusofile
Gledaj, da naucim nesto vas subhumaneTe iste obucili tvoji drugari,stvorili ih 80 tih i dalje upravljate sa njima,ko neprijateljskoj vojsci ostavlja desetine helikoptera i hiljade komada druge opreme vrednosti milijarde i koje moze upotrebiti protv tebe,ne znam mozda ste samo glupi ali nesto ne verujem....
bacajuci bombe na civile ? Pobili su vise od 3 Milliona civila za proteklih pola veka,moralna nakazoА ти си као и обично побркао лончиће. Американци нису фашисти, они се боре против фашиста. Сећаш ли се када је њихове пилоте спашавао ваш Чича?
Kuvajt je obarao cenu nafte hiper produkcijom na zahtev sad sto je bio udar na Sovjetsku ekonomiju kao velikog izvoznika nafte,isto ono sta su pokusali Rusiji i Venecueli pre par godina.To je pogodilo Irak koji je tek okoncao rat sa Iranom po nagovoru Vasingtona.Supalj si ti kao crkveno zvonoАјде да се не лажемо, арапски социјализам се временом био претворио арапски национал-социјализам. На пример, у Ираку си имао све елементе национал-социјализма, на арапски начин додуше. А онда, након недоказане оптужбе да Кувајт нелегално црпи ирачку нафту из извора дуж ирачке границе, тај и такав Ирак је напао и окупирао Кувајт. Остало је историја...
Sto opet daje da su americki placenici za borbu protiv Kineza i izazivanje konflikta u postsovjetskom prostoru....u toj americi vas uce samo da jedete hamburgereGledaj, da naucim nesto vas subhumane
Niti moze oklop da stigne preko okeana, niti moze helikopter da doleti.
Ali moze do ruske i kineske granice gde su ugnjetavana Ujgurska braca
Kao i do Kazahstana gde su ugrozena prava Ujgura
Njet.Sto opet daje da su americki placenici za borbu protiv Kineza i izazivanje konflikta u postsovjetskom prostoru....u toj americi vas uce samo da jedete hamburgere
Kad nadjes tu ameriku na karti javi se,znam da svi patite za ruskim kurcem ali jbg ni rus nece da **** svakakve droljetine....Njet.
Uce nas kako da karamo Rusobudale, i fanove rusobudala. Njih zasebno kategorisemo kao rusobudaletine.
Vi kepeci imate bujnu mastuKad nadjes tu ameriku na karti javi se,znam da svi patite za ruskim kurcem ali jbg ni rus nece da **** svakakve droljetine....
Pa na zapadu bolje placaju,tamo jedino i ****** ako platite....po ovom kepeci tvoja visina je verovatno 1.68 i obim struka 1.5Vi kepeci imate bujnu mastu
Zato Ruskinje rado idu da rade u bordelima po inostranstvu, jer su kuci zadovoljne
Pa na zapadu bolje placaju,
vi ste prosijaci u glaviNisu svi prosjaci ko bubarusi
Ne znam, mi vam karamo Ruskinjevi ste prosijaci u glavi
nisam ni sumnjao da ***** samo kad platisNe znam, mi vam karamo Ruskinje
Za neki sitnis, kleknu