Americka ambasada u Srbiji mi vise lici na vojnu bazu nego na ambasadu

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.718
Americka ambasada u Srbiji je ogromna sa vise zgrada i zauzima ogroman prostor za jednu ambasadu u maloj drzavi kao sto je Srbija. Vise mi lici na vojnu bazu a ne na ambasadu. Jer ambasada je jedna zgradica ili jedan stan u nekj zgradi sa par soba gde ima desetak cinovnika ambasador i jos par ljudi. A ova americka nazovi ambasada je ogroman kompleks zgrada. I u tolikoj velikoj nazovi ambasadi pretpostavljam rade stotine a mozda i hiljade ljudi jer glupo da ima samo desetak cinovnika a toliki kompleks zgrada. Znaci garant radi stotine i stotine ljudi tu.

E sad ajde da se zapitamo zasto je toliko velika "ambasada" americka u Srbiji? Zasto ima toliko mnogo ljudi unutra za jednu malu drzavicu Srbiju? Znaci tih par stotina ljudi koji rade u toj "ambasadi" znaci svakog dana rade tu. Pa sta oni tolko rade toliki broj ljudi svaki dan tu zbog ove nase male Srbijice???? Kakve to oni imaju toliko velike poslove i piskaranja itd za toliko mnogo ljudi? Ajde da je Rusija na primer tamo je ogromna zemlja i mozda ima na hiljade americkih drzavljana i plus mozda na hiljade svakodnvnih zahteva Ruskih drzavljana za vizu da idu u ameriku pa onda da bi odradjivali njihovo servisiranje ambasada treba puno cinovnika i treba da bude velika ambasada. A u Srbiji ne verujem da ima vise od 100 Americkih drzavljana i mozda desetak ili stotinak zahteva za visu od strane Srba da idu u Ameriku i sad za tako mali poso ne treba tolko velika ambasada. Malo je cdno to zar ne?

404573_americka-ambasada-u-beogradu_share.jpg

На месту садашње амбасаде САД је била зграда маршалата, која је срушена у НАТО агресији 1999.

Плац је иначе купљен 2006 а преговори о премештању амбасаде из улице кнеза Милоша на Дедиње су почели 2001 године.

Политикин чланак из 2007 : https://www.politika.rs/sr/clanak/29431/Pocelo-uklanjanje-rusevina-Marsalata

Bilo je to pre petnaestak godina sasvim sasvim drugacije, a onda smo im zapalili ambasadu...
Стварно?
У односу на оно што су они нама урадили, то је бесмислено и спомињати!

Имају људи одређена искуства у Србији.

Pogledajte prilog 1098949
:lol:
И ми имамо много више искуства од њих, искуство 1944 и 1999!

Sta su nam uradili sto mi nismo Sarajevu?
Какве везе има Сарајево са темом? Шта, сатима ломиш главу, како одбранити ауто шовинзам па узе Сарајево?
Јбт, колико вас ауто шовиниста има на овом форуму, страшно?!

Какве везе има Сарајево са темом? Шта, сатима ломиш главу, како одбранити ауто шовинзам па узе Сарајево?
Јбт, колико вас ауто шовиниста има на овом форуму, страшно?!
Malopre sam seo za racunar i video odgovor.
Ne lomim glavu, sve mi je jasno kao dan. Znam ko nas drzi zarobljene iznutra... Svi vi koji cinite nepreglednu vecinu i vasa izopacena stanovista...

Sta su nam uradili sto mi nismo Sarajevu?
Nismo mi ništa uradili Sarajevu. Sarajevo je bio grad u kome su živeli i Srbi i Muslimani i u manjem broju Hrvati. Kad je počeo građanski rat oni su krenuli međusobno da se ubijaju i ratuju za svaku ulicu. Nije Srbija bombardovala Sarajevo kao što su Amerikanci bombardovali nas.

Nismo mi ništa uradili Sarajevu. Sarajevo je bio grad u kome su živeli i Srbi i muslimani i u manjem broju Hrvati. Kad je počeo građanski rat oni su krenuli međusobno da se ubijaju i ratuju za svaku ulicu. Nije Srbija bombardovala Sarajevo kao što su Amerikanci bombardovali nas.
U Sarajevu je u granatiranjima civilnih objekata izginulo dece, zena i staraca neuporedivo vise nego u bombardovanju Srbije.

U Sarajevu je u granatiranjima civilnih objekata izginulo dece, zena i staraca neuporedivo vise nego u bombardovanju Srbije.
Jeste, ali civilnih žrtava je bilo puno na obe strane. Nije Srbija tamo nikog bombardovala. Bio je građanski rat. Ono što je Srbija trebala da uradi je da insistira da se što pre dogovori neki mir u Bosni.

Pobili nam desetine hiljada ljudi iz čista mira i u svakoj prilici. E da, i sarađivali sa svakim okupatorom, poslednji put kada sam proveravao, tako nešto se zvalo izdaja.
Postoje manji narodi i to su oni, po prirodi stvari budu potlaceni prilikom vladavine veceg naroda... Dolazak drugih neretko tretiraju vecom slobodom.... Stvar prirodna...Medjutim mi to bez sumnje ne razumemo..

Back