AMEBA

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)

AMEBA

drugi put....msm, već nastupah u ovoj ulozi, al' šta fali još jedared, pred novim-starim gledaocima...ko zna, možda me neko i vidi pa me na put slave povede...sad sam zrelija glumičica ...samo da ne prezrim od čekanja majkumu hahaha

Ovo je samovidjenje samolika i samodela a i samonedela
U svakom slučaju je “samo”….hahahaha
Dok sa predjela ne predjem na jelo glavno
I objavim negde svoje delo slavno hahahaha

Dakle……..biću vrlo koncizna

Moj je život jedna veeelikaaaa ljubav :heart:
Pojedinačna….zbirna….
podeljena….. izdeljena….
umnožena i voljena…
vredna i lenja
u svakom slučaju u fazi je zrenja
e da.....ona je opšta i posebna
na svet doneta za opšte i posebno posebne namene :brus::gace:
za iskazivanje svih namena i namera
sve su moje ljubavi u meni i rodjene
da žive i uvek ljubavlju da budu vodjene

I sad….kad pogledam po blogovima mojim i tudjim
Gde rasut mi lik leži sve ludji i ludji
samozaključim
k’o ameba sam bre…..:zcepanje:

OJHAAA

samoopis hahahahahah

attachment.php

attachment.php

attachment.php

PS Dobro vam jutro ...kafica, pa da navatamo dan...
attachment.php
..al' pre toga za sve vas :heart:

Dobro jutro Ljiljo,

nas je probudio glaaaadan Laki zvani Fujto; ja idem da popijem moje lekove i napravim kaficu, a moja bolja polovina još dremka, sretna što smo svi na broju, ješni i pišni!

mile39;bt227221:
Dobro jutro Ljiljo,

nas je probudio glaaaadan Laki zvani Fujto; ja idem da popijem moje lekove i napravim kaficu, a moja bolja polovina još dremka, sretna što smo svi na broju, ješni i pišni!

Dobro jutro Mile....hahahaha....ja već pozavršavah sve to, msm, to ljubavno deljenje hrane i pi...pi....vodeći računa da preživim tu enormnu količinu ljubavi :lol: i kaficu popih dok su puni krzneni stomaci dremali oko mene....snažniju polovinu dočekah iz noćne smene smerno i na vreme spremna, pa me je tako umorna dovezla na posao....izdelih i ovde uz još jednu kaficu mirnicu dozu ljubavi.....pa da odjezdim u dan...a što bega majkumu :eek:

Dobro jutro pisačice i glumice...Čitam te ko bukvar
i ovi smajlići ne mogu da skrenu moje misli i ništa
ne može u ovo hladno jutro, meni prehladno:zag:

mari47;bt227224:
Dobro jutro pisačice i glumice...Čitam te ko bukvar
i ovi smajlići ne mogu da skrenu moje misli i ništa
ne može u ovo hladno jutro, meni prehladno:zag:

Ma znam da me čitaš, ali psssssst :tajna:
Ajmo dalje draga....a hladna jutra su tu da nam pokažu svu lepotu toplih jutara, jer inače, kakvi smo mi ljudi, brzo zaboravimo i u podrazumevanje umočimo tu ljubav i toplotu, kao da je, bože me prosti, to keks pa u čaj odsutno umačemo..:eek:...ajdeee.... zar ja da te tešim...m? :zag:
Dooobrooooooo......ja bežim dalje da završim ove zakupe, a ti me stigni ;):metla:

duska.vodolija;bt227226:
Dobro jutro smjerna nasmijana gospo .Evo pijem prvu kaficu i uzivam citajuci .
Pisac si pravi samo nastavi ...
G4a2C.png

Dobar dan Duška....oooooo :hvala::rumenka: pišem, ali manje jer toliko toga već ispisah.....kad me budu menaGeri pronašli, što reče moja draga Mari, otkopali :zcepanje: obećavam da ću onako napirlitana svud da vas pominjem po belome svetu dok se šećem :manikir::lol:

Jeesss ..ameba ..to je ono što nam treba
znao sam da nam nešto fali ,al nisam znao šta
a jel ta ameba zarazna :eek:da ne bude posle
da moram da se delim i ja.:sad2:Nije mi što ne bih mogao
nego...ko bi me hteo :confused::rotf:

Kad je Ljilja bila beba
željela je bit ameba
kad je malo stasala
tad se ona podijelila
tako su nastala lika dva
Ljiljočka jedna vesela
i ona stroga