AMDXP 2500+ G-Force FX 5200 Asus ploca nista ne prodajem....

milospv:
Sto mu gromova, opet se nisam prijavio
Eh, evo, negdje sam u ovom tropicu pominjao da ću da kupim combo. Davali ste predloge. Ja sam uzeo Combo LG DVD/CD-RW 52x32x52x16x za 54 evra. U pakovanju mi je došao i CD sa Nerom 5.5( normalno, orginalan, valjda)

E sta to cudo moze da izdrzi, koliko je samo CD-ova proslo kroz njega i jos uvek je ziv i nista mu ne fali.

Kad jednog dana vrisne (jer nista nije vecno), moram mu spomenik podici i odati sve pocasti koje zasluzuje (zasto to moras nagadjati posto je to zabranjeno ovde)

d1:
.... koje si platio Boga oca.... hehe

paz ovu kombinaciju.... AMD XP 2200+ placen 85e oc-ovan na 2250MHz (napon SMANJEN sa 1.65V na 1.6V load temp 45 stepeni... inache moze on i preko 2.5GHz ali se greje ko zmajev zub, pa cekam bolje hladjenje)= AMD XP 2800+ (to je niza oznaka od one koju dobijam.... veca ti se ne bi svidela) cena oko 200e.... (that IS a SWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET deal).... hehehe

ABIT NF7 v2.x

+

Sapphire 9600xt....

3dMark2001 cirka 13000 (bez ocovanja kartice)...
3dMark2003 cirka 3981 (bez ocovanja kartice)....

+ 2 u upotrebi 2 na lageru SCSI diska (Maxtor Atlas 10K od 36.7Gb).... (cekaju novo napajanje i RAID U320 kontroler)...

nista ja :roll: .... samo se falim 8)

Sto je mnogo platio znam ja i skuplje konfiguracije

Incognito:
Hmmm... ne vidim sto coveka prozvaste da laze... Pa nije to toliko skupo da ga ne mozes imati...

... ali, ako cemo da lazemo evo sad se upravo spremam da bacim u djubre:

MB: ASUS PP-DLSW (Intel E7505+)
CPU: Dual Intel Xeon 3.2, 1MB L2, 533 ext. FSB, HT
RAM: 8GB Kingston HyperX S
GFX: GeForce FX 5950Ultra 256 1.5ns DDR
SND: Live Audigy2 Platinum
Monitor: Sony SDM-X93H 19" TFT PRO
Ostale gluposti poput 8x DVD-RW, 4 x Quantum Atlas III 72GB i tako to necu da pominjem

... ebi ga, meni ipak treba nesto jace :lol: :lol: :lol: ... Uzecu neki Quad Itanum² sa nekih 32GB RAM-a... Ipak je to nesto sto mi treba :lol: :lol: :lol:

Eh, da sam znao da ti trebaju takvi Xeoni, pa da ih ne bacam...
Ipak, ovi sa 3mb kesa su malo bolji !

Back