Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nove nema?oko 50e polovna ali zdere struju ... preko 200W
Porediš budget klasu sa top modelom...Meh. I najbolja od svih, bolja i od radeon rx 5500ih iz 2019, je nvidia 980ti.
Porediš budget klasu sa top modelom...
Evo plastično da objasnim šta radiš, najbolji BMW iz 2005 godine je i dalje jači i brži od najboljeg Dacija modela nize i srednje klase. Visoku nemaju svakako.
Koliko para toliko muzike..
Samo ne poredi babe i zabe ... cak i posle par godina ne mozes top model porediti sa mid ili low segmentom...
Nvidia je fokusirana na desktop i pro resenje i imaju tu svoj udeo i reputaciju ... amd ima trziste konzola gde nvidia pratkicno ne postoji , tu je isto lova.
Prosle su godine trkica gde se ATI dokazivao da je bolji , to se vise ne radi tako , fanbojizam po strani...
Hoces vrhunsku kartu uzmi nvidiju , hoces budget ili mid resenje uzmi amd ... imaju odlicne cene ko ne juri extra fps jer mu oko vidi svaki fps vise.
Ima milion zasto i dalje je nekima amd best of ... ili best buy.
1080 ili 980 danas uzima neko polovnu jer nije imao za novu onda jer je bila skupa ... i to razumem.
Moze a kada pazaris RX580 gledas da utopis 3200G i pazari 3300X ili 3600 , posto je taj 3200G slabiji od ova dva.Sta mislite da li je dobra Ryzen 3 3200G sa IGPU Vega 8 skoro sa uzeo racunar i zadovoljan sam,pa bi hteo da pitam da li je dobra kombinacija sa rx580 posle kao neki upgrade?
Bolje uz to RX 570 4GB pogotovo ako nisi zahtevan igrac ili ti korisnikSta mislite da li je dobra Ryzen 3 3200G sa IGPU Vega 8 skoro sa uzeo racunar i zadovoljan sam,pa bi hteo da pitam da li je dobra kombinacija sa rx580 posle kao neki upgrade?
Sta mislite da li je dobra Ryzen 3 3200G sa IGPU Vega 8 skoro sa uzeo racunar i zadovoljan sam,pa bi hteo da pitam da li je dobra kombinacija sa rx580 posle kao neki upgrade?