Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Možda je do napajanja-malo verovatno ali vredi probati,probaj ako imaš mogućnosti da zameniš napajanje (pozajmi od ortaka ili....)!!!Meni kad je napajanje bilo na izdisaju mogao sam da podignem mašinu jedino kad sam spustio FSB na 100....
Možda je do napajanja-malo verovatno ali vredi probati,probaj ako imaš mogućnosti da zameniš napajanje (pozajmi od ortaka ili....)!!!Meni kad je napajanje bilo na izdisaju mogao sam da podignem mašinu jedino kad sam spustio FSB na 100....
u pravu si vrati fsb na 100 a uzmi drugo napajanje to se meni desilo kad sam flesovao bios samo napajanje najvise **** ali i najcesce ploca moze da ukvari flash biosa
A jel imash takozvani D-bracket, ono chudo sa 4 male led diode , koje sluze za dijagnostiku pri podizanju sistema, pa kad "zaglavi" tachno znash shta je problem??? Svojevremeno su ih delili uz tu tvoju plochu.
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.