Ambasadorka Srbije u Velikoj Britaniji obrukala državu i sebe

Stvarno strašno što je htela da čestita Đokoviću na srpskom. Za kaznu podvrgnuti je nekom od srednjovekovnih mučenja.

middle-ages-torture.jpg

Mene je bilo blam i bi mi zao i Joksimovicke jer smo završili isti odsek na akademiji (doduše ona je starija od mene 12 godina pa je ne znam) ali sam očekivao da će posle toliko godina u toj politici naučiti neke osnove.
Najveći Šok za mene je što sam gledajući to uživo skapirao da se njih dvoje nisu uopšte upoznali pre tog momenta!!!!!!
Pa gde je prijem u ambasadi 2019te kad je on osvojio titulu a ona uveliko bila ambasador?
Gde je susret pre Wimbldona zvaničnog predstavnika Srbije u UK sa našim najpoznatijim sportistom??? Gde su ideje, strategije predstavljanja naše zemlje itd???? To je sve valjda posao ambasadora (ke) ?

Ali jeste bilo to je bilo.

I jeste nam profanka klavira ministar u VB.

To je realan problem za Srbiju. A vest jeste verovano namenjena zabavi miliona.
Nema veze sto je profanka klavira
I ja sam, kao što rekoh gore u poruci, i mislim da bih bio super ataše za kulturu u UK samo da me pozovu 😎
Ali je problem sto nije naučila par glavnih fora
I ponavljam pitanje, kako je moguće da se nisu ranije upoznali i kako to da nije bio prijem za Novaka u nasoj ambasadi u Londonu??????

Mene je bilo blam i bi mi zao i Joksimovicke jer smo završili isti odsek na akademiji (doduše ona je starija od mene 12 godina pa je ne znam) ali sam očekivao da će posle toliko godina u toj politici naučiti neke osnove.
Najveći Šok za mene je što sam gledajući to uživo skapirao da se njih dvoje nisu uopšte upoznali pre tog momenta!!!!!!
Pa gde je prijem u ambasadi 2019te kad je on osvojio titulu a ona uveliko bila ambasador?
Gde je susret pre Wimbldona zvaničnog predstavnika Srbije u UK sa našim najpoznatijim sportistom??? Gde su ideje, strategije predstavljanja naše zemlje itd???? To je sve valjda posao ambasadora (ke) ?
On je svoj prvi Vimbldon dobio pre deset godina, a medju gledaocima
bio je i tadasnji predsednik Boris Tadic. Ali je bio samo "publika",
kao sto je i spanska kraljvska porodica publika na turniru u Parizu
gde Nadal pobedjuje.
Mislis da svajcarska ambasada pravi prijeme, ili spanska?
Da li je ruska ambasada pravila prijeme za Sharapovu?
Ili americka, svedska za svoje teneisere?
Pojma nemas ni ti a ni ova ambasadorka o ponasanju.
Zasto bi se pravili prijemi po ambasadama?

On je svoj prvi Vimbldon dobio pre deset godina, a medju gledaocima
bio je i tadasnji predsednik Boris Tadic. Ali je bio samo "publika",
kao sto je i spanska kraljvska porodica publika na turniru u Parizu
gde Nadal pobedjuje.
Mislis da svajcarska ambasada pravi prijeme, ili spanska?
Da li je ruska ambasada pravila prijeme za Sharapovu?
Ili americka, svedska za svoje teneisere?
Pojma nemas ni ti a ni ova ambasadorka o ponasanju.
Zasto bi se pravili prijemi po ambasadama?
Ok pojma nemam o ponašanju
Znaš me lično i komentari su ti na ličnom nivou
A zašto ne bi napravili prijem za Novaka?
Mi nismo ni Rusija ni Švajcarska
Mi smo država u procepu sa jako lošim glasom o nama po propagandnom zacinjenim medijima po svetu
Diplomatija sport i kultura mogu uvek samo dobro da donesu ako se udruže van zemlje

Ok pojma nemam o ponašanju
Znaš me lično i komentari su ti na ličnom nivou
A zašto ne bi napravili prijem za Novaka?
Mi nismo ni Rusija ni Švajcarska
Mi smo država u procepu sa jako lošim glasom o nama po propagandnom zacinjenim medijima po svetu
Diplomatija sport i kultura mogu uvek samo dobro da donesu ako se udruže van zemlje
I na prijem da zove koga? Diplomatski kor iz UK?
Koga bre briga sto je neki teniser osvojio Vimbldon?
Nazalost ni ti , a zalosno je da ni ona pojma nemate o
diplomatiji cemu ona sluzi.

I na prijem da zove koga? Diplomatski kor iz UK?
Koga bre briga sto je neki teniser osvojio Vimbldon?
Nazalost ni ti , a zalosno je da ni ona pojma nemate o
diplomatiji cemu ona sluzi.
Ne mora prijem
Ne mora dipl kor iz UK
Pa taj stav koga briga je bas to
A ti malo nauči kako se razgovara na forumu
Džaba ti taj avatar fine devojke koja čita knjigu

Nije to propaganda već suva istina
Šta, da smo ubice i zločini i divljaci?
Pa to ni tamošnji običan svet ne veruje baš, pogotovu kad nas upoznaju, što je i poenta!
Dok budemo sami sebe pljuvali nema napretka
Pa rekao si da je Djokoviceva duznost da se upoznaje sa
ambasadorima u zemljama u kojima igra tenis:zcepanje:
Valjda ambasade i postoje zbog tenisa, a i teniseri zbog ambasada.
Ne
Izvinjavam se ako sam slučajno pogrešno napisao
Ali napisao sam da je njena dužnost da ga upozna
Na to sam ciljao

Ne
Izvinjavam se ako sam slučajno pogrešno napisao
Ali napisao sam da je njena dužnost da ga upozna
Na to sam ciljao
A ona kao ne zna ko je on? Ma budaletina koja nije isla na kurs
za diplomate jer je i njena odeca bila jako neprikladna, a i ponasanje.

Basara u jucerasnjoj kolumni:

Što opet ne znači da političari ne ulažu povelike napore da se „ogrebu“ o Ðokovićevu svetsku slavu i da mu se nekako približe ne bi li se virus pobedonosnosti nekako preneo i na njih. Pokoriti svet i pritom (bez truda) zaraditi keš - to je san svakog srpskog političara (bez obzira na boju).

I kako to već biva, u tim pokušajima približavanja Ðokovićevom sjaju često dolazi do lakrdijaškh scena, poput npr. gafa ambasadorke Srbije u UK A. Joksimović, koja se na prijemu upriličenom nakon pobedonosnog meča, mimo protokola - pride neprikladno odevena - ubaštrala između Ðokovića i britanskog princa da mu - čestita

Ajmo, saveti za ambasadora kako da postanem?
Budes vodja batinasa,to upali......
U sustini u Srbiji posto niko ne razlikuje nivo i stil , osim poneke zene, ali i tada vise intuitivno nego konkretno da moze na papir da stavi, onda se kriterijumi za ambasadora pomeraju kao postanskim uslugama....tj da zna dobro da adresira koverte i emailove...jer bi u protivnom kao sto se desilo par puta, opasan materijal dosao na pogresno mesto....
Ne znam za Srpsku ali za USA stranu se desila takva omaska..

Back