Amazon.com narudzbine

Hetman

Zainteresovan član
Poruka
225
Da li je neko u poslednjih godinu dana narucivao knjige i sl. preko Amzon.com sajta? Pre 3-4 godine su imali politiku po kojoj je sve pakete isporucivao UPS, pa je kururska usluga kostala vise nego roba.
Zanima me da li je to jos uvek u opticaju, odnosno, da li ste narucivali nesto sa Amazona bez dodatnih agencijskih troskova u Srbiji?

Hvala

Celokupnu kupovinu iz USA poslednjih godina sam zavrsavao preko jedne firme iz Velike Plane, http://www.shopgli.com/
Na cenu sa bilo kog sajta iz USA bez shippinga doda se 60 %. Placa se cena sa sajta odmah na racun u Intezi a ostatak od 60 % po isporuci. Jednom mesecno stize roba. Ovo se ne odnosi samo na knjige i Amazon nego na bilo koju robu sa bilo kog USA sajta.Narucivao sam i direktno ali je tad postarina bila oko 45E cini mi se, pa sam zato odustao od takvog nacina.

Ja sam iz BIH... naručio sam jednu knjigu i poštarina me nije koštala ništa! Bitno je da čekiraš kvadratić "This will be a gift" nakon što klikneš Add to Cart. Opet, ne znam kakvo je stanje u Srbiji, ali mi čudno da je toliko skupo.... :confused:

I da... ako već kupuješ, nađi kupona za popust ;)

Da li je neko u poslednjih godinu dana narucivao knjige i sl. preko Amzon.com sajta? Pre 3-4 godine su imali politiku po kojoj je sve pakete isporucivao UPS, pa je kururska usluga kostala vise nego roba.
Zanima me da li je to jos uvek u opticaju, odnosno, da li ste narucivali nesto sa Amazona bez dodatnih agencijskih troskova u Srbiji?

Hvala

Uzeo sam bas knjigu pocetkom ove godine. Mada koliko znam ne isporucuju u Srbiju kao ni eBay jer je rizicna zemlja ... Nema ni PayPal. Najbolje je ako imas nekog u normalnoj zemlji da ti uzme to i posalje postom u Srbiju. Tako je najbolje za sad. Moju knjigu smo uzeli u Australiji prvo i poslali smo je u Srbiju sa jos nekim stvarima i stiglo je za petnaestak dana.

O, isporucuju oni u Srbiju, i te kako. Sudeci po razgovoru sa njihovom sluzbenicom, problem bi mogao da bude i do "nas", tj. da ovdasnji nadlezni organi (koji god da su) mogu da diktiraju nacin isporuke kada dodje do zemlje. Ja sam svojevremeno sasvim lepo kupovao od njih (jer neretko knjige ispadnu jeftinije sa sve postarinom, nego ako ih narucim sa nekog of evropskih Amazona), ali su u jednom trenutku umesto preko postara, paketi poceli da stiyu preko UPS-a... I onda me to kostalo papreno, te sam odustao.

Videh ovih dana neke knjige na ozbiljnom popustu, pa zato pitam :confused:

Back