Am i just being silly or in love!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Dark_Cookie

Zainteresovan član
Poruka
449
Vec sam postao ovakvu temu u podforum teen ali tamo nemam mnogo odg zasad!
Ipak ima korisnika koji hodaju samo po odredjenim podforumima pa cu i ovde probati!

Dal je to sto osecam ljubav!
Znam da zvuci malo i glupo imam tek 16 ali mislim da volim jednu devojku stvarno!
Ne privlaci me samo fizicki nego na nekom visem nivou!
Poznavo sam je odavno ipak tek nekih pola godine ili 6 meseci je krenulo ludilo za njom!
Tada smo krenuli zajedno u razred i bolje sam je upoznao!
Ipak imao sam i tada afinitete ali mislio sam da to nije nista ozbiljno ipak ona je za to vreme pre nekih pet meseci nasla momka koji je 3 godine stariji i zove se isto kao ja!
Ali to ni nije bitno!
Ja sam od tada sve vise i vise zalubljen u nju!
Ona je prvo sto se setim kad se probudim a i zadnje sto mi hoda kroz misli pre nego sto zaspem! Dani mi prolazi na razmisljanje o njenom zagrljaju i pogledu!
Ona valjda zna i to razume jer vise sam joj to puta rekao u lice i danas sam to uradio ponovo!!
Veoma sam mrzovoljan i depresivan kad je vidim u tog tipa zagrljaju ili bilo kakvom blizem kontaku sa nekim drugarom ili slicno! Bliska je i sa mnom veoma! Znam je veoma dobro i najmanje neke sitinice....
Ipak zna me nekad i iskoristit a i zezati!
Malo sam i ja glup...
Ne zanm dal ona shvata koliko je ja "volim" ako ja smem da kazem to jer ipak sam mali msm mlad
Pitao sam njenu naj. drugaricu da je pita dal ona razume koliko je volim kaze da nije odg!

Pa onda sat mi vi predlazete,malo sam i ocajan zato sto sam jednostavno neraspolozen i nemogu da jedem ucim spavam nista bas...
Takode ja ne ocekujem da ona prekida sa momkom itd nego vi meni kazite kako je izbacit iz glave ili nesto pametno sto bi mi moglo koristit u ovoj situaciji!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back