Always higijenski ulosci

ja sam par puta koristila naturella kamilicu i haos posle toga danima ne izlazim iz wc, bol i peckanje pri mokrenju. prvo sam mislila da sam uobrazila da mi je od njih ali sam prekjuce ponovo u nedostatku drugih kupila naturallis i evo celo vece pretrcala od kreveta do kupatila, a danas sam popila kubik vode ne bi li mi bilo malo lakse veceras

Ja sam pre par godina išla na kolposkopiju na GAK i odslušala polučasovno predavanje lekara koji mi je radio pregled o ulošcima. Zgrozila sam se na svu tu priču. Promene na grliću materice, kondilomi i papilomi kod devočica....
Poenta priče je da mi je dotični dr dao savet da se preko uloška uvek stavi sloj pamučne vate i da se kupuju ulošci domaće proizvodnje jer su uvozni puni raznih kancerogenih materija (napomenuo mi je da su u nekima nalazili staklenu vunu).

Da li se nekoj od vas desilo da od Always ulozaka dobiju ojed ili svrab? Bas mi se desilo da sam promenila uloske (inace uvek koristim libress) i odmah drugi dan sam osetila svrab,a zatim i ojed. Malo sam uplasena, planiram da odem kod doktora kad mi prodje ciklus, ako ne prodje do tada. ali me bas zanima da li je neko imao slicno iskustvo jer jedino sto mi pada na pamet su ovi ulosci :brus:

A 3 grupa ili veca neka,hoce to tako.Radi papu i sve po redu odma!

Back