Alternativna moda

• Začetnik teme Začetnik teme xella
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

xella

Veoma poznat
Poruka
14.341
Moda koja ne propagira standardne ideale lepote.

Alternativni modeli najčešće predstavljaju sopstveni,

uglavnom subkulturni stil (hipi, rok, metal, pank, goth...)

Slobodno postavljajte slike tetovaža,

pirsinga, lateksa, kožnih odevnih predmeta, netipičnih frizura, odeće, obuće, donjeg veša...

Tema je otvorena za ljubitelja ovakve mode!

tumblr_luet2fSb191qcyba0o1_500_large.jpg

Poslednja izmena:
Ornament i zločin... Više nisu aktuelna kategorija... Danas je tatoo deo svakodnevice.. Nekada je definisan kao odraz "izvitoperene buržoazije"... Lično ne volim ljude koji su "išarani" svugde po telu ali ako je to samo detalj može biti i više nego interesantno.

i tu zapravo imas fotoshopovane i prirodne i tu je razlika, ti neki darkeri vole prirodno, prirodne zene, pejzazi valjda grada, industrija i to, prirodno ne znaci nuzno nenasminkano ali neulepsano, nepravilnosti ostavljene... mada nisu valjda svi alternativci darkeri sta znam bjork.. ili neki manje poznati

pisem poluglupo jer tolko i znam
pj harvey - muzika
talko mi se cini ne poznajem

Poslednja izmena:
Ovakvu sam košulju videla letos u Bugarskoj, u nekom metal shop-u. Verovatno ima i kod nas. Cool je, sviđa mi se. :ok:

Једини проблем са алтернативном модом је што после краћег времена прелази у мејнстрим. Рече једном тада још underground музичар из Сијетла, кад је отишао у Њу Јорк и видео да су фенсери почели да се облаче као они....''А шта ми сад да носимо?'' :lol: Ал добро, лепо је док траје.

Back