ALTERNATIVNA MEDICINA ...

Кад се помене алтернативна медицина, ја се одмах сетим неког огласа: неки тамо препарат лечи стерилитет, мигрену, рак... Јесте, и кува ручак. :mrgreen:
Нисам сигурна у делотворност разних чајева итд, али овакве глупости ми иду на живце. Када би постојао лек за рак, све се бојим да би то остала тајна коју зна 'само та особа' .

Poslednja izmena:
Кад се помене алтернативна медицина, ја се одмах сетим неког огласа: неки тамо препарат лечи стерилитет, мигрену, рак... Јесте, и кува ручак. :mrgreen:
Нисам сигурна у делотворност разних чајева итд, али овакве глупости ми иду на живце. Када би постојао лек за рак, све се бојим да би то остала тајна коју зна 'само та особа' .

Aj kad vec tako daleko gledas ispred nosa..kako su ti se baba i deda lecili posle drugog svetskog rata..jel su isli svaki cas do lekara po 15ak km..moju bre kevu upisali 2 dana posle rodjenja..bio sneg 2 metra..slavi 9og i 11og rodjendan ti ces mi pricas o lekovima eeeej:lol:

Aj kad vec tako daleko gledas ispred nosa..kako su ti se baba i deda lecili posle drugog svetskog rata..jel su isli svaki cas do lekara po 15ak km..moju bre kevu upisali 2 dana posle rodjenja..bio sneg 2 metra..slavi 9og i 11og rodjendan ti ces mi pricas o lekovima eeeej:lol:

..jel ti rekla ta "keva" neshto o smrtnosti porodilja, dece do pet godina, o tome dokle su joj ziveli
savremenici babe i dede od prvih simptoma i tegoba.. ccc..

ti shto su do sada prezziveli imaju vrlo jak imuni sistem. nije ni chudo shto ne idu kod doktora.

ali, mora se uzeti u obzir da milijoni virusa i kojekakvih gluposti nije postojalo pre 30 godina, a kamoli pre 50 ili 100 godina... da je tada pushten neki najobichniji virus koji mi danas hvatamo svake zime u gradskom prevozu, popadali bi k`o muve.

ja verujem u alternativnu medicinu, stvarno verujem. a to shto ljudi koriste chinjenicu da se ochajni ljudi hvataju i za najmanji zrachak nade pa se svashta mozze prochitati po oglasima, oglasnim tablama i banderama... e to je vec druga pricha.

Back