- Poruka
- 87.711
Imali shta da je bolje od seksa ? Shta vam to napunjava baterije a da nema veze sa opshtenjem
A?
Power metal

Uglavnom Manowar i Blind Guardian.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imali shta da je bolje od seksa ? Shta vam to napunjava baterije a da nema veze sa opshtenjem
A?
Power metal
Uglavnom Manowar i Blind Guardian.
hrana, bajs, ladan tus ,velika nuzda kad pritegneImali shta da je bolje od seksa ? Shta vam to napunjava baterije a da nema veze sa opshtenjem
A?
Posmatrati tvoje teme![]()
od seksa je bolji dobar seksImali shta da je bolje od seksa ? Shta vam to napunjava baterije a da nema veze sa opshtenjem
A?
A?
A?
Video sam tvoje slike, nisi mi delovao kao neko ko voli koks.kvalitetan kokain, jermenski konjak i da pricamo celu noc, ona i ja
bilo nekad...
a ima jos mnogo, mnogo sitnih stvari koje pruzaju zadovoljstvo i drmaju hemiju u organizmu na slican nacin kao seks
dobro, ne bas na slican, ni pribliznoali rade pos'o
i bitno je da tebi prijaju
- - - - - - - - - -
vidim i da su mnogi naveli neke sasvim obicne radnje, za svaku pohvalu)))
kvalitetan kokain, jermenski konjak i da pricamo celu noc, ona i ja
bilo nekad...
a ima jos mnogo, mnogo sitnih stvari koje pruzaju zadovoljstvo i drmaju hemiju u organizmu na slican nacin kao seks
dobro, ne bas na slican, ni pribliznoali rade pos'o
i bitno je da tebi prijaju
- - - - - - - - - -
vidim i da su mnogi naveli neke sasvim obicne radnje, za svaku pohvalu)))
a ja na trenutak pročito nešto drugo i zamalo da ti izrazim divljenje, kad ono videh da sam loše pročito![]()