alo zhene.......

pa nemam pojma kad pricam dobro o sebi i svom zivotu, kazu da lazem i foliram se i evo sad ti da idealizujem
kad pricam lose, kazu da se sazaljevam i kukam, i da u zivotu treba biti pozitivan!
u globalu, uglavnom lupam, a ako se i zaheebem da napisem nesto ozbiljno, onda je to i dobro i lose, onako kako jeste..
i onako kako i dozivljavam svoj zivot
nekad kao mnogo lep, uravnotezen i srecan
nekad kao totalnu nesnadjenost i nesposobnost:neutral:
istina je vjerojatno negde izmedju..:)

da li idealizujete zhivot koji zhivite jer nemate mooda da priznate da nije bash sve idealno!?
a?
ovo je samo za forumske zhene koje svakodnevno ispijaju kafu.......:worth:
Odmah pitanje na pitanje - a sta je idealno?! :lol:
Ono sto je za mene idealno za neke je "smak sveta" (ovako mi je doslovce receno, kad smo sa muzem odabrali izmedju bucnog velikog grada i malog mesta na vodi da zivimo u "provinciji i na kraju sveta").
Kapiranje "idealnog" se menja sa godinama i i iskustvom. Uglavnom se svede na momenat, ovo sto kazes - idalno bi bilo da popijem kafu na suncu sa dragom osobom. Eto, tih pola sata moze da mi preokrene toga dana bezbroj drugih stvari u pozitivnom pravcu.
Ne idealizujem, ali guram uvek pozitivnu pricu kad glasno razmisljam .... strahove precutim.

Ovo oko "priznavanja" desi se s vremena na vreme da opsujem kad nesto zakoci, pa je valjda to nekakv momenat "priznanja" ili opomene da se ne drema. :lol:

Back