gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
A koji od kutjnih poslova vam najvishe ide na zhivce jer ga vi morate obaFljati a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta se dereš?A koji od kutjnih poslova vam najvishe ide na zhivce jer ga vi morate obaFljati a?
svi
al sto se mora nije tesko![]()
Šta se dereš?
Toliko ti prigustelo?![]()
Kad moram sam da se češem ...![]()
A koji od kutjnih poslova vam najvishe ide na zhivce jer ga vi morate obaFljati a?
Aham, jecam, jako razmažen, navik'o sve žene da mi rade... Da nekažu posle da nemaju nikakva prava...Mooda? Au al si ti razmazhen))))
Nijedan, to rade drugi
Dobroti dok ochistish svoj cam svakako si kaputt
![]()
obavljam samo jedan posao, tako da nije u redu da mi i on ide na živce
Ne ide mi nikad na zivce da sam za sobom pospremim, cak ni ne volim da drugi za mnom pospremaju, ne ide mi nikad na zivce da napravim rucak, da svoj ves stavim u masinu...
Nije problem ni celu kucu da sredim ali ako vidim da druga strana to nece e onda necu ni ja. Pa nisam debil da dozvolim da me iskoriscavaju