alo mushkarci

Da te udostojim odgovora.
kolko imate godina i zashto ste sami!? kolko imate godina i zashto pijete ko smukovi!?
19. Neće me nijedna. :cool: Pijem iz zadovoljstva. :p

kolko imate godina i zashto ste postali tolko izoblicheni i nimalo niste nalik na vashe dedove!?
19. Moderna žena, pa su moderni i muškarci. Kako žena postupa sa nama ženski, tako i mi sa njima muški. ;)

i kolko imate godina i zashto varate? zbog chega niste u stanju da bidnete vjerni?
19.

Muskarcu je priroda dala sve na volju i to je jos jedan dokaz da jednakost i ravnopravnost polova nije prirodno stanje.Jednostavno smo savrseni dakle nismo jednaki sa zenama mi smo vredniji sposobniji pametniji lepsi jaci .

kolko imate godina i zashto ste sami!? kolko imate godina i zashto pijete ko smukovi!? 18,сам сам,јер ме неће,она коју ја хоћу.... :(

kolko imate godina i zashto ste postali tolko izoblicheni i nimalo niste nalik na vashe dedove!? У ком,то смислу,изобличени?

- - - - - - - - - -

i kolko imate godina i zashto varate? zbog chega niste u stanju da bidnete vjerni? У стању сам да биднем веран. :D

Поента теме?

Poenta je jasna, previse teoretisanja i nametanja neke teorije koja nema blage veze sa istinom i realnoscu.,Zena je teorijski, tesko oboriva istina. Ali u praksi sve istine lako padaju! Poleguse bi da dignu cenu medjunozju al na berzi situacija ide u drugom smeru.

Balavac sam, a sam sam jer ne zelim da radim neke stvari koje se od mene ocekuju (da je zovem 7 puta dnevno svakog dana, da pricamo satima, da se druzim sa njenim drugaricama, da idemo zajedno na letovanje i sl.) Verujem u slobodu, ne svrljanje sa strane i manjak obaveze, vernosti, vec u slobodu da donosim svoje odluke, a ne da radim nesto samo jer sam "decko" i jer se od mene to ocekuje i da me pljuju kada nesto ne zelim da uradim (ili da mi prete raskidom), jer se to tako radi u vezama. Jeste, nisu sve devojke takve, to stoji, ali moje licno iskustvo je takvo u poslednjih par veza. Pijem kada me drustvo natera, jednom u godinu, dve, cisto da "ispostujem" ljude, mada i to mi je preko one stvari, a stvarno mi nije do rasprave sa njima.

Balavac sam, moj deda se zenio u 15 i u njegovo vreme se znalo ko je musko ko je zensko a ko nosi pantalone a ko suknju, ja nisam taj cvrsti tip muskarca koga zena ne sme da pogleda preko oka, tako da mozda sam i zbog toga sam, jer sam mekan pa me zeza kako ko hoce.

Balavac sam, u zivotu nisam prevario (obicno su mene ostavljale zbog drugih), osim ako se ne racuna masturbacija, imam potrebe, devojci nije do seksa, nije tu, ne pada mi da varam sa drugim devojkama tako da...

Poslednja izmena:
Balavac sam, a sam sam jer ne zelim da radim neke stvari koje se od mene ocekuju (da je zovem 7 puta dnevno svakog dana, i da me pljuju kada nesto ne zelim da uradim (ili da mi prete raskidom), jer sam mekan pa me zeza kako ko hoce.
, u zivotu nisam prevario (obicno su mene ostavljale zbog drugih),..

Nadam se da ti je sad konacno jasno gde gresis!
Balavac si ako nastavis po starom ...znaci odrasti vec jednom, zbog sebe ,sto pre!

Nadovezala bih se na ovu temu... i pitala bih STVARNO ZASTO VARATE, i ako varate pokusajte da to sakrijete....!!!

A imam jos jedno pitanje za devojke, da li bi ste ostale sa deckom u vezi, iako sumnjate da vas vara???

Back