alo mushkarci

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
kolko imate godina i zashto ste sami!? kolko imate godina i zashto pijete ko smukovi!?

kolko imate godina i zashto ste postali tolko izoblicheni i nimalo niste nalik na vashe dedove!?

- - - - - - - - - -

i kolko imate godina i zashto varate? zbog chega niste u stanju da bidnete vjerni?

kolko imate godina i zashto ste sami!? kolko imate godina i zashto pijete ko smukovi!?

kolko imate godina i zashto ste postali tolko izoblicheni i nimalo niste nalik na vashe dedove!?

- - - - - - - - - -

i kolko imate godina i zashto varate? zbog chega niste u stanju da bidnete vjerni?

1. 21, зато што сам паметан момак и нећу да трошим време на глупости.

2. 21 и не пијем алкохол уопште.

3. 21, зато што ви не личите ни на ваше мајке а не на бабе, па се и ми модернизујемо.

4. Не бавим се тим јер сам сам па и немам потребе за тим.

Ova dva ti potiru jedan drugo (nagoveštaj: sami nemaju koga da varaju):
kolko imate godina i zashto ste sami!?
kolko imate godina i zashto varate? zbog chega niste u stanju da bidnete vjerni?
Takođe i ova dva (što moj pokojni deda znao reći: ''Alkohol je zlo i pijem da ga uništim'')
kolko imate godina i zashto pijete ko smukovi!?
Al dobro, uz navalu ludaka i budala koji se predstavljaju kao muškarci na ovim stranama, bilo je za očekivati da navrne koji ženski pandan, čisto radi kosmičke ravnoteže.

kolko imate godina i zashto ste sami!?
Napunio sam 23 (treći put!) Postoje dve stvari koje ne podnosim i sa kojima ne mogu da živim: duvanski dim i zvocanje.

kolko imate godina i zashto pijete ko smukovi!?
Napunio sam 23 (treći put!) Pijem isključivo gaziranu mineralnu vodu, veoma retko koka ili pepsi kolu. Sokove takođe veoma retko. Ako to znači piti kao smuk – zato što sam žedan! :rotf:

Napunio sam 23 (treći put!) Koliko sam izobličen pogledaj sama
Nalik sam na mog dedu po majci. Drugi je poginuo pre tatinog rođenja pa ne znam kako je izgledao.

kolko imate godina i zashto varate? zbog chega niste u stanju da bidnete vjerni?
Napunio sam 23 (treći put!) Ne znam zašto varam, ne znam koga varam, ne znam ni da sam u kategoriji koja vara jer nikada u životu nisam bio u vezi sa dve žene.
Ne znam zašto nisam u stanju da bidnem veran kada ne varam!

shto pitash?...vrshish selekciju?:lol:

Koja crna selekcija kad je nece niko, zato je u krizi jer joj fali kilometar palamara.:hahaha:
Kad popushe na svim poljima i izvise onda se sminkaju i glume zrtve, sve same pacenice i bolesnice.
1db6b0a4ce34b5ea855189cf2b7a2321.jpg

Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

A zasto ti ne primis par momaka i das im fiktivni brak na par godina da bi dobili radnu dozvolu i drzavljanstvo i izgradili sebi buducnost u Nemackoj?

Zasto nisi pocela na vreme imala bi dosad 4-5-brakova iza sebe a mozda bi se neko i sazalio na tebe takvu i ostao?

Zbog cega to nijedna srpkinja tamo nece da radi ,pa sigurno im ne steti nikako, cak bi imale i procenat zarade?!

Kako ste bre postale gore i sebicnije od samih strankinja tamo , a znate da visite po srpskim forumima i nesto glumite?!

Gde vam je patriotizam ,sto ne ucite nase ljude ,koji bi zeleli da odu tamo samo na par meseci na sezonski rad ,nemackim jezikom i ne saljete korisne linkove, oglase za posao ,dajete preporuke...?!

- - - - - - - - - -

pa svi ste takvi

vidi cak ni ja nikad ne kazem da su sve devojke ovakve il onakve ,vec da postoje ,i one dobre, prave ,za kucu!:heart:

Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

24 и несам школовао још увек да смислено пробеседим на сва ова питања.

Јавићу ти кад будем био велики као ти.

Mislis kad budes mator kao ona:sad2:Muskarac i kad ostari on je upotrebljiv potpuno za razliku od zene koja kad predje 35 ide u staro gvozdje.

Ja kao kulturan mladić u kulturnoj formi kažem devojci kada idem da se ispisham.
Izvini mala sada se idem rukovati s jednim gospodinom s kojim ću te kasnije upoznati kod mene ui stanu.

Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

Ja još malo pa ću imati 31. Muka mi je što starim i što sam rob u ovoj porobljenoj zemlji, onim robovima, koji mene još niže porobiše, da ja njima služim.

Jesam oženjen, ne pijem, ne pušim, ne mrzim, ne varam i nisam nalik mom dedu lenj i nesposoban da išta stvorim, ali sam bedan toliko da i pored plate, koju neki smatraju dobrom (ne, ta plata nije čak ni u snovima blizu hiljadarke evra), ne mogu sebi da priuštim ni jedno bedno letovanje od pet dana u nekoj izbi u planini.

Situacija je zabrinjavajuca horde frustriranih zena koje su ozbiljne godine nacele a vreme im je isteklo.Jedina korist moze biti da ih iskoristimo za obucavanje mladih i neiskusnih muskaraca.Ni za sta drugo vise nisu.

Situacija je zabrinjavajuca horde frustriranih zena koje su ozbiljne godine nacele a vreme im je isteklo.Jedina korist moze biti da ih iskoristimo za obucavanje mladih i neiskusnih muskaraca.Ni za sta drugo vise nisu.

Aaaaaamin! :ok: :lol:

Sve misle da su besne ribe i da ce proci extra sa razvijenim manipulacijama i naci neku glupu ragu da radi za njih ...ali dosta ih popushi u toj igri i to doobro. :whistling:
Sto rece jedan moj rodjak ,"Ja da sam hteo otpad u zivotu otiso bi u djubretare" :hahaha:

Poslednja izmena:
Aaaaaamin! :ok: :lol:

Sve misle da su besne ribe i da ce proci extra sa razvijenim manipulacijama i naci neku glupu ragu da radi za njih ...ali dosta ih popushi u toj igri i to doobro. :whistling:
Sto rece jedan moj rodjak ,"Ja da sam hteo otpad u zivotu otiso bi u djubretare" :hahaha:

Vreme ih je zgazilo vise ih nece niko iz sasvim opravdanih razloga jer kome treba zena koja je vec u ozbiljnim godinama i sa kojom ne moze imati normalno potomstvo.Te zene su uglavnom i mentalno nacete nemaju radne navike niti su sposobne za neki zivot u bilo kakvoj zajednici.Iz tih razloga bi drzava mogla da donese neki zakon po kom bih ih angazovala na seksualnoj edukaciji i obrazovanju mladje i neiskusne muske populacije.Time bi korist nbila visestruka decaci bi se sklonila sa ulice i imali bi prakticnu nastavu u seksu.To bi moglo da se podvede pod neki sport ili sekciju.Recimo posle nastave decaci umesto da bance po ulicama kaficima i da prave nerede po utakmicama mogla bi da trte i guze te polovnjace.A korist visestruka one bi bile smirene a decaci zadovoljni i obrazovani kako treba sa mladjim devojkama i vrsnjakinjama.Devojke one mladje bi takodje bile zadovoljne jer bi im njihovi pratneri bili odskolovani i nauceni.

Back