Alo moji miševi dragi

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.922
Da li vam zena/djevojka zna kuvati?

Jel ubaci periodično i neku trend ishranu tipa low carb, vegetarijanski ili čak vegan ?

Kako reagujete na vijetnamsku meksičku japansku kuhinju ?

Iskreno me zanima da li ste čuli da je negde brak puko zbog loše kuhinje ?

Ajde

Jel ubaci periodično i neku trend ishranu tipa low carb, vegetarijanski ili čak vegan ?

Ajde

Znala je, i to dobro .... sta vise uradila je nesto za sta sam mislio da je nemoguce ... navukla me na vegetarijansku ishranu.

Nisam cuo da je negdje pukao brak zbog kuhinje

Moja žena odlično kuva.

Počela je da pravi hleb bez kvasca od speltinog i raženog brašna sa dodatkom mlevenog lana i golice.
Meni se dopalo iako ranije skoro uopšte nisam jeo hleb i testa.
Mekslikanci jedu ko i mi Banaćani tako da mi to nije strano, uz napomenu da ne volim preterano ljuto.
Ostale mačkoždere ne podnosim.

Iskreno, nisam čuo da je brak puko zbog loše kuhinje.

Šta znam al eto razmisljam
Ako ne zna svom cojeku skuvati kako da dočeka sutra goste sa ubilačkim loncem

A jedna žena koja je starija pričala mi da je odmah u startu braka zeznula stvar kaže njen muž je kupio meso i reko da će dodje njegov drug ma večeru i ona kaže "ebiga uzela ono meso i skuvala u slanoj vodi i to je bilo to " :zcepanje:

Kaže kad je otiso prijatelj njen muž je samo reko "ili ćeš naučiti kuvati ili razlaz"

Ajde
ume
ne...strogo klasika
ne reagujem, nikad nisam probao ništa sem srpske kuhinje i dzadziki i giros u krčkoj
nisam

eto

- - - - - - - - - -

a ti kojima ljubav na usta ulazi ne treba ni da se žene

Ajde

Nisam cuo da je to bio nekome razlog za razvod.

Jos uvek nije bilo potrebe da reagujem na takve kuhinje, mozda bude prilike a mozda i ne.

Ajde

vicina su znale i to dobro

sad, pa jesu bilo je svega, raznovrsna kuhinja kako i treba

vijetnamska mi nije poznata, ove druge dve su mi ok

jesam na forumu :lol:
nisam cuo i da da to neko spomene onda je glup ili laze jer to nikad ne moze da bude pravi razlog ima tu mnogo vise od toga

pa ajde

dobro vece Para

- - - - - - - - - -

Šta znam al eto razmisljam
Ako ne zna svom cojeku skuvati kako da dočeka sutra goste sa ubilačkim loncem

A jedna žena koja je starija pričala mi da je odmah u startu braka zeznula stvar kaže njen muž je kupio meso i reko da će dodje njegov drug ma večeru i ona kaže "ebiga uzela ono meso i skuvala u slanoj vodi i to je bilo to " :zcepanje:

Kaže kad je otiso prijatelj njen muž je samo reko "ili ćeš naučiti kuvati ili razlaz"

e moja ti, imali smo nekih 20g. njeni nam posalju, zeca i fazana...nije znala da kuva
ja jos kazem stavi zeca u sirce i beli luk
dodjem sposla smrdi stan na sirce, al smrdi da nemas pojam koliko
podignem ja lonac, zec u litar sirceta i beli luk..reko ajd baci to i spremi nesto da jedem...izmuckana jaja sam pojeo :lol:

Ajde
Nisam, ali ima primera gde su se nakon pucanja braka žalili da uz mnogo nedostataka ni kuhinja nije valjala.
Meni je iskreno nepojmljivo da u današnje vreme neko ne ume da kuva, bez obzira na pol.
Sve, ali apolutno sve je negde neko objasnio, ispisao blogove, recepte i tutoirijale za svako moguće jelo koje postoji i stvarno moraš biti teški retard ili krajnje nezainteresovan
pa da ne umeš pripremati hranu,
makar neke osnovne stvari.

Ajde
:lol:

- - - - - - - - - -

Nisam, ali ima primera gde su se nakon pucanja braka žalili da uz mnogo nedostataka ni kuhinja nije valjala.
Meni je iskreno nepojmljivo da u današnje vreme neko ne ume da kuva, bez obzira na pol.
Sve, ali apolutno sve je negde neko objasnio, ispisao blogove, recepte i tutoirijale za svako moguće jelo koje postoji i stvarno moraš biti teški retard ili krajnje nezainteresovan
pa da ne umeš pripremati hranu,
makar neke osnovne stvari.
:mrgreen:
msm doobro,znam,al bolje je biti neuk manje posla:lol:

- - - - - - - - - -

ima mnogo kvalitetnijih razloga za bezanje od moje malenkosti nego sto je zagorela kuhinja:lol:

Ajde

To mi u principu nije bilo bitno mada nikada nisam ni naleteo na potpuni antitalenat.
Ima perioda kada pokusavam da se obuzdam ali meso ne izbacujem na duze od dan dva.
Uvek sam dostupan za gastronomske experimente.... konkretno azijsku generalno obozavam narocito kinesku i tajlandsku,japansku i korejsku daleko manje do nikako,vijetnamsku znam preko dva jela....meksicku takodje rado konzumiram. Kreativne su uvek dobrodosle mada sto strudla sa makom i orasima ume da me raznezi to ne moze ni najbolji burito ili pad thai :lol:
Ne bas

Poslednja izmena:

Ajde

Daleko više eksperimentiše sa kuhinjama od mene, ja nisam po prirodi gurman (ne jedem divljač, žablje batake, egzotičnu hranu koju ne poznajem ukoliko nisam na području gde je to domaća kuhinja). Ne oduševljavam se sirevima..
Ono što joj je, mogu reći, zadovoljstvo je da pravi poslastice, raznorazne tortei kolače..tako da smo svi oduševljeni što se tog dela njenog umetja tiče ( :
Zbog kuhinje konkretno ne znam da su se ljudi razišli, ali recimo zbog nezrelosti devojaka koje nikako nisu ukapirale da se nekad sedi kući i kuva, ne izlazi svako veče, sam imao priliku da vidim da je bio razlog (jedan od) raskida.

P.S. nismo vegani-vegetarijanci, nekoliko puta sam ispoštovao strogi post... i toliko. Volim suši, a u Texasu sam često jeo mexičku hranu, vrlo dobro, s tim što su klasična svinjska US rebarca daleko bolja ( :

Poslednja izmena:

Ajde

Pricao sam vec o tome, komsija Aca je pobegao od zene zato sto se u njihovoj kuci nikad nije osetio miris dinstanog crnog luka, a nije bilo izgleda ni da ce se osetiti u doglednoj buducnosti, dopizdilo mu da im kuva tasta, i da se svakodnevno trpa po x puta u njihov bracni zivot.

Back