gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
da li je iko od vas nazovimo vas muskaraca prochito ---> pedeset nijansi siva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
taj koji jeste o'ma nek se ubije.
injao...nisam ni ja...moram priznat...
zapravo radije bi citala prusta i crnjanskog naizmjenicno, a njih ne mogu ushtampane, takoreci...
ili onu mormonku sto se lozi na vampire...ili alkemichara...ili telefonski imenik...![]()
da li je iko od vas nazovimo vas muskaraca prochito ---> pedeset nijansi siva?
ljudi moji shto mi nekad idete na zhivce
oproshteno ti je to mahanje visokom literaturom jedino ako iza tog hvalisanja genijaliteta stoji namjera da se udash
yock...o chemu se radi?
yock...o chemu se radi?
- - - - - - - - - -
![]()
nemam pojma
znachi i ti si neki nazovi balkanac
radoznalo sam izguglao...bogu fala na brzom internetu
da ti kazem...sudeci po recenziji...bolje prochitati neshto od mirjam...malu suprugu recimo
nisam
gde je ta opcija debela?
mogo si komotno stisnuti dugme ---> a shta je to?
Nisam fan erotskih romana, a i knjigu su uprkos svojoj popularnosti debelo ispljuvali, tako da verovatno nije nista posebno.
pa znam sta je, znam I o cemu se radi ali nisam citao
sedi kec
ljudi moji shto mi nekad idete na zhivce
oproshteno ti je to mahanje visokom literaturom jedino ako iza tog hvalisanja genijaliteta stoji namjera da se udash
vi ste na balkanu vazda nekako ziveli u svom svijetu
pa ebem mu misha nekad se neshto prochita chisto zbog toga jer svi oko tebe samo o tome divane, pa da se mozh uhvatiti u kolo i ti prochitash i to je to
a to...jok, to sam vec dvaput obavila...
a i nije to bas neka...zanimljiva literatura, mojne se lazemo...![]()
ma shta velish!? chak dvaput
meni je jedino bilo zanimljivo da zavirim u taj mrachni svijet i mozh zamisliti posudim knjigu drugarici koja je skolovana ima muzha avion (drugi joj po redu) i jedne vecheri izadjemo mi zhene u restoran na vecheru i da saberemo svoje priche i deshavanja i dodjoshmo do tog romana a ona glasna i voli se smijati i na sav glas imenuje tu neku otpadnu igrachku iz tog romana meni polenulo pitje pochela kashljati chujem kako escajg sa susjednih stolova prestaje raditi po tanjirima ----------> da sam znala da tje me tako obrukati nikad joj nebi posudila da prochita
i kako stvari stoje necu odborit djedov rekord...ostace na dvaput...![]()
((())) vidi...koliko god chitao...prochitao si do sada samo kap u moru literature.ezgaktnu cifru moguce je izrachunati isto kao broj koitusa terese orlovski...ili felacija vanese del rio...znachi...tvoje znanje strmoglavo pichi ka nuli.iskljuchimo li lingvistichko bogatjenje...koje,btw mozemo pokupiti iz rechnika...ostaje nam za chinjenicu da nechitanje ane karenjine,epa o gilgameshu ili orlovi rano lete nece ni pomoci ni odmoci u zivotu.primeri za to su kviz...gde su pitanja gde su pitanja...ko je ovaj ili onaj autor...a ne-koliko je sofka zahvatila litara vode
chitati,bilo shta,iz pomodarstva...direktno se moze interpretirati kao vapaju za prihvatanjem jer...biti mediokritet je njesra...bezati od toga josh je vetje sranje
ali...od sveg kulturno-uzdizutjeg shtiva ne mogu verovati da nisi chitao pan erotiku![]()
netju da sednem
znash povrshinski
a sta ti tako volish chitati!?
ja sam zhensko
ne mogu vjerovati da to nisi primijetio a bash sam umiljata![]()
znam da je to knjiga u kojoj je glavni lik yebo kevinu drugaricu kad je imao 15 godina![]()
shta ? vetj si u godinama!? zezam se
onda je to ljubav
- - - - - - - - - -
znam da je to knjiga u kojoj je glavni lik yebo kevinu drugaricu kad je imao 15 godina
od mene dovoljno
ja volim ozbiljnu literaturu jer joj pristupam iz ugla profesionalca
spanska sela za tebe
starost...ludost![]()