alo balkaneri

dakle

• jesam jer me zanima o chemu to zhene prichaju

• jesam al samo pokushao da prochitam

• shta je to?

• ma sve tri sam prochito

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
injao...nisam ni ja...moram priznat...
zapravo radije bi citala prusta i crnjanskog naizmjenicno, a njih ne mogu ushtampane, takoreci...
ili onu mormonku sto se lozi na vampire...ili alkemichara...ili telefonski imenik...:lol:

injao...nisam ni ja...moram priznat...
zapravo radije bi citala prusta i crnjanskog naizmjenicno, a njih ne mogu ushtampane, takoreci...
ili onu mormonku sto se lozi na vampire...ili alkemichara...ili telefonski imenik...:lol:

ljudi moji shto mi nekad idete na zhivce

oproshteno ti je to mahanje visokom literaturom jedino ako iza tog hvalisanja genijaliteta stoji namjera da se udash

znachi i ti si neki nazovi balkanac :lol:

radoznalo sam izguglao...bogu fala na brzom internetu
da ti kazem...sudeci po recenziji...bolje prochitati neshto od mirjam...malu suprugu recimo

vi ste na balkanu vazda nekako ziveli u svom svijetu

pa ebem mu misha nekad se neshto prochita chisto zbog toga jer svi oko tebe samo o tome divane, pa da se mozh uhvatiti u kolo i ti prochitash i to je to

- - - - - - - - - -

nisam
gde je ta opcija debela?

mogo si komotno stisnuti dugme ---> a shta je to?

Nisam fan erotskih romana, a i knjigu su uprkos svojoj popularnosti debelo ispljuvali, tako da verovatno nije nista posebno.

znash kako

ispljuvali su je jer je po fazonu "isti kalup"

feministkinje su ispljuvale jer je tip grozota za emancipaciju a ona eto skolovana a gloopa

- - - - - - - - - -

pa znam sta je, znam I o cemu se radi ali nisam citao
sedi kec

netju da sednem

znash povrshinski

a sta ti tako volish chitati!?

vi ste na balkanu vazda nekako ziveli u svom svijetu

pa ebem mu misha nekad se neshto prochita chisto zbog toga jer svi oko tebe samo o tome divane, pa da se mozh uhvatiti u kolo i ti prochitash i to je to

(((:)))) vidi...koliko god chitao...prochitao si do sada samo kap u moru literature.ezgaktnu cifru moguce je izrachunati isto kao broj koitusa terese orlovski...ili felacija vanese del rio...znachi...tvoje znanje strmoglavo pichi ka nuli.iskljuchimo li lingvistichko bogatjenje...koje,btw mozemo pokupiti iz rechnika...ostaje nam za chinjenicu da nechitanje ane karenjine,epa o gilgameshu ili orlovi rano lete nece ni pomoci ni odmoci u zivotu.primeri za to su kviz...gde su pitanja gde su pitanja...ko je ovaj ili onaj autor...a ne-koliko je sofka zahvatila litara vode :lol:
chitati,bilo shta,iz pomodarstva...direktno se moze interpretirati kao vapaju za prihvatanjem jer...biti mediokritet je njesra...bezati od toga josh je vetje sranje
ali...od sveg kulturno-uzdizutjeg shtiva ne mogu verovati da nisi chitao pan erotiku:lol:

a to...jok, to sam vec dvaput obavila...
a i nije to bas neka...zanimljiva literatura, mojne se lazemo...:lol:

ma shta velish!? chak dvaput:lol::lol::lol:

meni je jedino bilo zanimljivo da zavirim u taj mrachni svijet i mozh zamisliti posudim knjigu drugarici koja je skolovana ima muzha avion (drugi joj po redu) i jedne vecheri izadjemo mi zhene u restoran na vecheru i da saberemo svoje priche i deshavanja i dodjoshmo do tog romana a ona glasna i voli se smijati i na sav glas imenuje tu neku otpadnu igrachku iz tog romana meni polenulo pitje pochela kashljati chujem kako escajg sa susjednih stolova prestaje raditi po tanjirima ----------> da sam znala da tje me tako obrukati nikad joj nebi posudila da prochita

ma shta velish!? chak dvaput:lol::lol::lol:

meni je jedino bilo zanimljivo da zavirim u taj mrachni svijet i mozh zamisliti posudim knjigu drugarici koja je skolovana ima muzha avion (drugi joj po redu) i jedne vecheri izadjemo mi zhene u restoran na vecheru i da saberemo svoje priche i deshavanja i dodjoshmo do tog romana a ona glasna i voli se smijati i na sav glas imenuje tu neku otpadnu igrachku iz tog romana meni polenulo pitje pochela kashljati chujem kako escajg sa susjednih stolova prestaje raditi po tanjirima ----------> da sam znala da tje me tako obrukati nikad joj nebi posudila da prochita

i kako stvari stoje necu odborit djedov rekord...ostace na dvaput...:rumenko:

i kako stvari stoje necu odborit djedov rekord...ostace na dvaput...:rumenko:

shta ? vetj si u godinama!? zezam se

onda je to ljubav

- - - - - - - - - -

(((:)))) vidi...koliko god chitao...prochitao si do sada samo kap u moru literature.ezgaktnu cifru moguce je izrachunati isto kao broj koitusa terese orlovski...ili felacija vanese del rio...znachi...tvoje znanje strmoglavo pichi ka nuli.iskljuchimo li lingvistichko bogatjenje...koje,btw mozemo pokupiti iz rechnika...ostaje nam za chinjenicu da nechitanje ane karenjine,epa o gilgameshu ili orlovi rano lete nece ni pomoci ni odmoci u zivotu.primeri za to su kviz...gde su pitanja gde su pitanja...ko je ovaj ili onaj autor...a ne-koliko je sofka zahvatila litara vode :lol:
chitati,bilo shta,iz pomodarstva...direktno se moze interpretirati kao vapaju za prihvatanjem jer...biti mediokritet je njesra...bezati od toga josh je vetje sranje
ali...od sveg kulturno-uzdizutjeg shtiva ne mogu verovati da nisi chitao pan erotiku:lol:

ja sam zhensko

ne mogu vjerovati da to nisi primijetio a bash sam umiljata:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

znam da je to knjiga u kojoj je glavni lik yebo kevinu drugaricu kad je imao 15 godina :zcepanje:
od mene dovoljno
ja volim ozbiljnu literaturu jer joj pristupam iz ugla profesionalca
spanska sela za tebe

shpanska sela za mene?

:think:

po ponashanju ti nebi se reklo da chitash neshto ozbiljno a valjda ti je ponashanje u skladu sa ugloVima

ako profesionalno drkash mooda to ti josh nedaje za pravo da sve oko sebe podcjenjujesh

dzhiberu

Back