Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zanima me da li je neko koristio sampon Allin u kombinaciji sa istoimenim samponom? I kakvi su utisci?Da li proredjena kosa na temenu ponovo raste i postane gusca?I posle koliko vremena?
Pa, posle drugog pranja mi je polako prestajala opadati. Lepo mi se sjaji kosa od njega, samo mi perut nije nestala. Posle sam pocela da koristim ovo:
2 dcl komove rakije + beli luk (10ak chenova) i to ostavis da odstoji 3 nedelje
Sa tim sam pre pranja kose (oko pola sata pre) trljala koren kose, ponekad sam pored toga utrljavala i ulje od koprive, i mislim da mi je od toga kosa postala gusca, tj videla sam ono paperje tj "bebi dlake" kako ponovo rastu...
Hvala na odgovoru...Ma pocela sam da koristim ricinusovo ulje i kapi od koprive za ponovni rast, ali mi suvo teme, ili stvrdnuti sebum jos uvek nije nestao..Inace probaj ricinusovo ulje, stvarno je super za rast kose..
meni je allin spasio kosu! imao sam bas izrazenu alopeciju, posle kombinacije allin sampona i losiona - kao rukom odnesena alopecija
i dalje ga koristim, a posto ste vi zene, koristi ga i moja mama i neke moje drugarice i znam da svima bas pomaze...