allied telesis swichblade SBx81CFC400

Na zalost da, greskom, poslusao savete "strucnjaka" bez da se raspitam sta i kako radi, imam takodje i namensko napajanje AT-SBxPWRSYS2-50 za SwichBlade.
U slucaju da nekome treba, mozemo se dogovoriti oko svega, obzirom da ce mi sakupljati prasinu :)
Shvatam vase sale, treba se malo i nasaliti kad neko ispadne glup ali sta da se radi, tako je kako je :D

Ponude na PP :P :D
Pa kome to treba sem firmi :P

Ima jedan vic na tu temu:

Došao jednog jutra Lala kod komšije Idriza u pekaru i pita:

"Je li komšija Idrize, imaš li ti osam 'iljada pereca?"

"Nemam toliko..."

Dođe Lala i sledećeg jutra sa istim pitanjem, i tako nekoliko dana zaredom.

Vidi Idriz da tu nečega ima, pa jedne noći napravi osam 'iljada pereca. Jedva čeka da svane i tog jutra Lala opet ulazi u pekaru.

"Jel' komšija imaš li ti osam 'iljada pereca?"

"Imam!", radosno će Idriz.

"Ta teško da ćeš ti ovde uspeti to da prodaš."
Ovo ti je staro 30god+, foliranti su mislim prvi smislili ili sta..

Posedujem Allied Telesis SwichBlade SBx81CF400, greskom sam ga kupio i platio debelo (skoro 9000eura) pa bih voleo da ga menjam za nesto, nov je, nije otvaran niti bilo sta jer kao sto rekoh greskom je narucen a nemam ga gde iskoristiti jer se koristi za ozbiljniju opremu nego sto ja posedujem, direktno je iz Allied Telesis firme stigao, jos uvek je u garanciji (Jos oko 6-7 meseci). Ako je nekome potreban neka pise, mozemo menjati, moze bilo sta :) S obzirom da je u pitanju skupa oprema, moze i licno preuzimanje ili mozete doci da vidite :D
Ma ti ili zezaš ili nisi čitav čim si pukao skoro 9k eura za nešto što nisi ni hteo. I ko ti dade pare da ih bacaš na nešto što ne koristiš...ma ko ti dade dozvolu da koristiš pare :D

Ma ti ili zezaš ili nisi čitav čim si pukao skoro 9k eura za nešto što nisi ni hteo. I ko ti dade pare da ih bacaš na nešto što ne koristiš...ma ko ti dade dozvolu da koristiš pare :D
9k evra je ozbiljna suma za nas i to se ne daje tek tako, na nesto sto ni ne znas za sta ti treba. Verovatno OP troluje.
Pa ono znas kakvu masinu mozes za te pare da kupis? Pa natankaj sve najjace danas na neku konfiguraciju pa nece
preci 5000 evra :P

9k evra je ozbiljna suma za nas i to se ne daje tek tako, na nesto sto ni ne znas za sta ti treba. Verovatno OP troluje.
Pa ono znas kakvu masinu mozes za te pare da kupis? Pa natankaj sve najjace danas na neku konfiguraciju pa nece
preci 5000 evra :P
Ovo nije oprema za PC, ako se ne razumes nemoj komentarisati bezveze :) A to za koga je sta ozbiljna suma i ko je na sta potrosio SVOJE pare nije vasa stvar, niti ste mi ih vi zaradili niti sam vase pare potrosio tako da suvisno je komentarisati tako nesto :)

Ovaj je garant neki iz Aseka , opljačkao firmu ili tako naplatio minuli rad lol
Ukrao opremu preko koje SNS botovi divljaju na netu.
To to, bravo na zakljucku :) Uvek sam za glupe komentare :D

Ovo nije oprema za PC, ako se ne razumes nemoj komentarisati bezveze :) A to za koga je sta ozbiljna suma i ko je na sta potrosio SVOJE pare nije vasa stvar, niti ste mi ih vi zaradili niti sam vase pare potrosio tako da suvisno je komentarisati tako nesto :)

To to, bravo na zakljucku :) Uvek sam za glupe komentare :D
Kakva tema...
Inače odavno je trebao da bude ? pošto je klasičan oglas.
Račun si izgubio 100% ?

Kakva tema...
Inače odavno je trebao da bude 🔐 pošto je klasičan oglas.
Račun si izgubio 100% 😁
Burazeru koji je tvoj problem? Ako te ne zanima produzi dalje gledaj sta te zanima. Ostavljas mi ovde svoje glupe komentare, sta tebe boli uvo na sta sam ja dao moje pare i sta cu ja da radim sa njima? Trosi svoje pare pametno i gledaj svoja posla, nemoj da brines tudju brigu.

Burazeru koji je tvoj problem? Ako te ne zanima produzi dalje gledaj sta te zanima. Ostavljas mi ovde svoje glupe komentare, sta tebe boli uvo na sta sam ja dao moje pare i sta cu ja da radim sa njima? Trosi svoje pare pametno i gledaj svoja posla, nemoj da brines tudju brigu.
I nas nije briga na sta si bacio pare :D
Udjem na ovu temu kad ono oglas ... ja mislio neki novitet , review u pitanju.

Mozda je tebi 9k nezamisliva cifra
Mnogima je to nezamisliva cifra za kupovinu necega sto ti ne treba ili ne odgovara a da se pre kupovine nisi informisao oko stvari koju kupujes
Za takve cifre pa i manje ljudi dobro razmisle pre nego kupe..i to je poenta svih postova koji su napisani i nije ti kriva Krstarica a ni ljudi koji dolaze
na ovu temu i pisu..Post ti je editovan i u slucaju da nastaviš da vredjas na ovoj tremi ista ide pod kljuc

Mnogima je to nezamisliva cifra za kupovinu necega sto ti ne treba ili ne odgovara a da se pre kupovine nisi informisao oko stvari koju kupujes
Za takve cifre pa i manje ljudi dobro razmisle pre nego kupe..i to je poenta svih postova koji su napisani i nije ti kriva Krstarica a ni ljudi koji dolaze
na ovu temu i pisu..Post ti je editovan i u slucaju da nastaviš da vredjas na ovoj tremi ista ide pod kljuc
Ma pazi to Amer nikad ne bi kupio, a ni Nemac, i za njih je skupo. Takva stvar ima odredjenu svrhu i to eventualno treba samo firmama :P

Back