allied telesis swichblade SBx81CFC400

Dzokavac

Početnik
Poruka
9
Posedujem Allied Telesis SwichBlade SBx81CF400, greskom sam ga kupio i platio debelo (skoro 9000eura) pa bih voleo da ga menjam za nesto, nov je, nije otvaran niti bilo sta jer kao sto rekoh greskom je narucen a nemam ga gde iskoristiti jer se koristi za ozbiljniju opremu nego sto ja posedujem, direktno je iz Allied Telesis firme stigao, jos uvek je u garanciji (Jos oko 6-7 meseci). Ako je nekome potreban neka pise, mozemo menjati, , moze bilo sta :) S obzirom da je u pitanju skupa oprema, moze i licno preuzimanje ili mozete doci da vidite :D

Prilozi

• photo_2022-05-04_12-49-00.jpg
    photo_2022-05-04_12-49-00.jpg
    112,1 KB · Pregleda: 32
  • photo_2022-05-04_12-49-04 (2).jpg
    photo_2022-05-04_12-49-04 (2).jpg
    78,6 KB · Pregleda: 30
  • photo_2022-05-04_12-49-04.jpg
    photo_2022-05-04_12-49-04.jpg
    66,7 KB · Pregleda: 31
  • photo_2022-05-04_12-49-05.jpg
    photo_2022-05-04_12-49-05.jpg
    119,1 KB · Pregleda: 31
Ima jedan vic na tu temu:

Došao jednog jutra Lala kod komšije Idriza u pekaru i pita:

"Je li komšija Idrize, imaš li ti osam 'iljada pereca?"

"Nemam toliko..."

Dođe Lala i sledećeg jutra sa istim pitanjem, i tako nekoliko dana zaredom.

Vidi Idriz da tu nečega ima, pa jedne noći napravi osam 'iljada pereca. Jedva čeka da svane i tog jutra Lala opet ulazi u pekaru.

"Jel' komšija imaš li ti osam 'iljada pereca?"

"Imam!", radosno će Idriz.

"Ta teško da ćeš ti ovde uspeti to da prodaš."

Ima jedan vic na tu temu:

Došao jednog jutra Lala kod komšije Idriza u pekaru i pita:

"Je li komšija Idrize, imaš li ti osam 'iljada pereca?"

"Nemam toliko..."

Dođe Lala i sledećeg jutra sa istim pitanjem, i tako nekoliko dana zaredom.

Vidi Idriz da tu nečega ima, pa jedne noći napravi osam 'iljada pereca. Jedva čeka da svane i tog jutra Lala opet ulazi u pekaru.

"Jel' komšija imaš li ti osam 'iljada pereca?"

"Imam!", radosno će Idriz.

"Ta teško da ćeš ti ovde uspeti to da prodaš."
Јбт, модератор па тролује? Какве везе има глупи виц са човековом темом?
Објаснио је у пар речи суштину. Ниси заинтересован, вози!

Јбт, модератор па тролује? Какве везе има глупи виц са човековом темом?
Објаснио је у пар речи суштину. Ниси заинтересован, вози!
Nije valjda da ne razumeš kakve veze ima ovaj vic sa temom?! Pročitaj još jednom.

Posedujem Allied Telesis SwichBlade SBx81CF400, greskom sam ga kupio i platio debelo (skoro 9000eura) pa bih voleo da ga menjam za nesto, nov je, nije otvaran niti bilo sta jer kao sto rekoh greskom je narucen a nemam ga gde iskoristiti jer se koristi za ozbiljniju opremu nego sto ja posedujem, direktno je iz Allied Telesis firme stigao, jos uvek je u garanciji (Jos oko 6-7 meseci). Ako je nekome potreban neka pise, mozemo menjati, moze bilo sta :) S obzirom da je u pitanju skupa oprema, moze i licno preuzimanje ili mozete doci da vidite :D
Zaboravio si da staviš:

Ponude na pp 🍺

Poslednja izmena:
Ajde ne pričaj više koješta, nego plaćaj čoveku 4500 evra (7 milijardi rubalja), pa da se razilazimo.
Хахахахаха....јеси ли ти алтер его неког од кроасана? Конкуренција је оштра, на прву ме подећаш на меј брегамија, само што је он за нијансу интелигентнији!

Хахахахаха....јеси ли ти алтер его неког од кроасана? Конкуренција је оштра, на прву ме подећаш на меј брегамија, само што је он за нијансу интелигентнији!
Još samo ti da nam ukapiraš da ovo nije "komutator", već samo jedan zavisni modul (koji ne radi bez odgovarajuće šasije), i biće super.

Kad se to desi, možda ti bude jasno zašto se zezamo sve vreme na račun "slučajne narudžbine".

Još samo ti da nam ukapiraš da ovo nije "komutator", već samo jedan zavisni modul (koji ne radi bez odgovarajuće šasije), i biće super.

Kad se to desi, možda ti bude jasno zašto se zezamo sve vreme na račun "slučajne narudžbine".
Ух да, сад видим да је переца. А где је сусам на переци, није комплетна?

Možda je neko drugi na forumu slučajno naručio i serversku šasiju, pa da se kompletira uređaj i proda Telekomu Srbije.

Mada oni koriste Huawei. Ne verujem da bi bili zainteresovani.

Biće problem ovih 8000 pereca.
Држи се ти переца а ја ћу ти купити јогурт.
Батали комутаторе, може те ударити струја а то би за тебе било погубно.

Na zalost da, greskom, poslusao savete "strucnjaka" bez da se raspitam sta i kako radi, imam takodje i namensko napajanje AT-SBxPWRSYS2-50 za SwichBlade.
U slucaju da nekome treba, mozemo se dogovoriti oko svega, obzirom da ce mi sakupljati prasinu :)
Shvatam vase sale, treba se malo i nasaliti kad neko ispadne glup ali sta da se radi, tako je kako je :D

Ponude na PP :P :D

Na zalost da, greskom, poslusao savete "strucnjaka" bez da se raspitam sta i kako radi, imam takodje i namensko napajanje AT-SBxPWRSYS2-50 za SwichBlade.
U slucaju da nekome treba, mozemo se dogovoriti oko svega, s obzirom da ce mi sakupljati prasinu :)
Shvatam vase sale, treba se malo i nasaliti kad neko ispadne glup ali sta da se radi, tako je kako je :D

Ponude na PP :P :D
Ti imas kes za bacanje ,pamet u glavu sledeci put :D

Back