Alkohol

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i šta kažu, kako izgleda procedura? jel to bilo u večernjim satima?

čitam danas da je od 1. oktobra od kad je krenula ova mera 1500 vozača odvedeno na trežnjenje... a koliko su samo kazni napisali, i para uzeli to se krije...

kakva represija, užas... zaustave te i teraju da duvaš iz čista mira, nisi nikakav prestup počinio... jezivo kakvo iživljavanje
Samo te zaustave bez zadržavanja ...ništa drugo , samo balon ...brzo ide

Sinoc sam se odvalio od alkohola sa ekipom a u cugeraju su nam se pridruzili i saobracajci dakle i oni su ljudi koji vole da se okvase.

To si sad uradio i nikad više
Slušaj starije :lol:
Gledam pre par meseci ,sve vreme dva tipa piju sa saobraćajcima
Glasni su bili i privukli mi pažnju
Šta misliš šta je bilo iza krivine ...dočekali ih balonom
Ne veruj nikad imao si sreće

Kralj je Shugi, skoro ko moj komsija Dutja, ono kad je s ortakom pesaka zapalio do nekog restorana cak na drugi kraj grada, cuo ortak da je tamo dobar provod, ziva muzika rastura, cice u grand fazonu, ovo ono, i ubedi Dutju, nalipache se vinjachinom pre polaska, to im bila vatrena priprema, i krenu laganica, i dok su poluushikani stigli donde skoro da su se istreznili, lipsali, nase je "selo" malo, ali razudjeno, kao dobre sise, rasplinuto. :lol: Upadnu tamo kad ono murijaci prave neku svoju zuraju, zakupili lokal za to vece, njih pedesetak sedi u sali, muzike nema, drugih gostiju nema, razularene pichetine u kolcetu nema... Ne da je Dutja ortaku ebo kevu nego je sve zvonilo, dabome podalje od tog mesta, da ih ne cuju tabadzije, inace bi imali besplatan prevoz kuci, ali zaobilaznom rutom, preko urgentnog centra. :lol: Dobro, bar bi obavili dzabe i po hitnoj proceduri osnovne pretrage nakon tamburanja, ultrazvuk, laboratoriju i tako to, malo li je na ovu skupocu i na ovaj haos u raspalom zdravstvu. :lol:

Juce sam se u BG sa kolegama odvalio od alkohola.Atmosfera jadna svi se nesto okljuvili nema zivota u ljudima a kisa dosadno pada putevi se pretvorili u potoke a meni oci na pola koplja.Put se oduzio krenuo sam preko batajnice i Pazove starim putem za NS skrenuh u jedno kafanche da se razdrmam i razbudim.Tu dolijem par vinjaka i odmah se vratih u zivot. E tada krenu i pesma Jesen stize rana :worth: dakle moja vinogradarska:mrgreen: opet se bacih u lumperajku i pitchio sam sa muzikom do fajronta ocas posla sam stigao do stana ni traga od pospanosti i sad neka mi neko kaze da alkohol nije koristan za voznju i bezbednost u saobracaju.

Моје тело је храм и не бих да га скрнавим великим количинама алкохола. Једном годишње 2дл је сасвим довољно.

Back