alkohol

Ko, šta, tinejdžeri o alkoholu.

Ne sećam se da je neko u skorije vreme otvorio vreme o poštenju, dobroti, mudrostima i pametnim stvarima. :dash:

Gde ide ovaj svet? :think:

omg_smiley.gif

Ko, šta, tinejdžeri o alkoholu.

Ne sećam se da je neko u skorije vreme otvorio vreme o poštenju, dobroti, mudrostima i pametnim stvarima. :dash:

Gde ide ovaj svet? :think:

omg_smiley.gif

tamo gde misliš da ide, već je stigo :mrgreen:

tema: retko se napijem, treba mi dosta. a i ne volim da to radim
u velikom društvu, glupo mi je da toliko nepoznatih
ili relativno poznatih ljudi gledaju kako "pegliram".
jer prva ne volim kad vidim devojku kako posrće i povraća, ne zna za sebe,
i svi se skupe i šatro joj pomažu, pa je još samo ismevaju- čega ona nije svesna.
zgrozim se pri pomisli da može to da mi se desi.
dakle, kad pijem na javnom mestu, malo više pazim.
kad dobijem potrebu da pijem više,
radim to u društvu najdražih, u svom stanu, eventualno kod najboljeg druga/ drugarice...

ma tinejdzeri ce da ti pricaju o mudrostima, ocu zabole me
idi na pdf filozofija pa mudruj tamo.. -.-

Dečko je potpuno u pravu. Ljudi i generalno ne razumeju da je razlog zbog kog ja ovde pišem ono što pišem, takav zato što su teme u većini slučajeva jednolične i bave se nekim ispraznim stvarima. Jedna od normalnijih je "šta čitate".

Šta bi nam falilo kada bismo malo raspravljali o mudrosti? Ebao vas alkohol.

Dečko je potpuno u pravu. Ljudi i generalno ne razumeju da je razlog zbog kog ja ovde pišem ono što pišem, takav zato što su teme u većini slučajeva jednolične i bave se nekim ispraznim stvarima. Jedna od normalnijih je "šta čitate".

Šta bi nam falilo kada bismo malo raspravljali o mudrosti? Ebao vas alkohol.

pa realno retki su oni (13-19god.) koje zanimaju zivotne mudrosti.. pubertet j*g..to sto vecina ovde ima 20+ je druga stvar..

Od kad sam procitao da je alkohol stetan, vise ne citam!!!

Salim se naravno... :D U poslednjih godinu dana, ne pijem... Mislim jedno 5, 6 puta za tih godinu dana... Pre Boga mi, kad smo bili u formi (ekipa), bilo je opasno... :) Oko 4, 5 litre piva po coveku...

Back