Alkohol

upoznavanje
radost
tuga
sex
druzenje
smaranje
spavanje..
koliko je alkohol prisutan u vashem Ljubavno-sexualnom zivotu?
da li je lakshe preboleti nekoga uz alkohol, koji preporuchujete?
da li volite da lizete neshto sa partnera i shta?
kako se osecate trenutno?

lak alkohol (vino)+ laka droga (zna se)+ lak muskarac (moj)=savrseno laka zabava za petak vece
druzim se, ali ne preboljevam uz doticne supstance, samo "na suvo"
trenutno se osecam vise nego dobro

he, evo DLOA se prvi javlja :lol:
tako je ispisnice, ne treba covek da se plasi novih iskustava :lol:

a020.gif

upoznavanje
radost
tuga
sex
druzenje
smaranje
spavanje..

1.----
2tuga je,i tuga je u njemu
3druženje,da,čini ljude bliskijim,opuštenijim
4smaranje,da kada nije pravo društvo
5da,kada se pretera
6umereno,male količine blagotvorno utiču na trajanje "milokliza"
7nekada nije bilo,ali danas jeste,trbea mi samo lokalna,kratkotrajna anestezija.Preporučujem...neću da kažem,to je reklama.
8Ne.
9razmišljam o poslu koji me čeka... dok ovde gubim vreme

pa, srecice, ispricali smo...svoja iskustva :lol:
ma dacu ja tebi po guzicii :evil:
:rumenko:
1.----
2tuga je,i tuga je u njemu
3druženje,da,čini ljude bliskijim,opuštenijim
4smaranje,da kada nije pravo društvo
5da,kada se pretera
6umereno,male količine blagotvorno utiču na trajanje "milokliza"
7nekada nije bilo,ali danas jeste,trbea mi samo lokalna,kratkotrajna anestezija.Preporučujem...neću da kažem,to je reklama.
8Ne.
9razmišljam o poslu koji me čeka... dok ovde gubim vreme
e ajde shapni to pod 7 :(
kapiram da taj posao vishe ne cheka, ne svetli lampica :lol:

alkohol je dobra stvar ako ljudi umeju da piju.
treba piti redovno po malo, i svremena na vreme odvaliti se u dobrom drustvu.
podstice iskonsko u coveku
e sada pa ko je kakav...

neke mnogo lude stvari ljudi urade, sto nikada ne bi smeli...
ja licno npr. skocio sa drugog sprata su sneg u majci i gacama,
ovi sa prvog sprata se isto odvalili, sutra mi pricali kako su se tripovali da su videli coveka koji leti...

jeger je moja preporuka.

uzdravlje.

upoznavanje
radost
tuga
sex
druzenje
smaranje
spavanje..

nekoliko puta sam se ubila od alkohola. nije pomoglo nista al imala sam delimicnu amneziju pa je imalo anesteticko dejstvo:). to mislin kad pricamo o ljubavnim stradanjima mladog vertera;)
a onako i ovako...tu i tamo, umereno

Ne pijem alkohol. Probala sam i ne dopada mi se-ni ukus, ni osecaj, a i inace sam pristalica zdravog zivota, tako da nikada nikog ne bih smatrala vrednim da se casicom tamo necega programiram na samounistneje psihofizickog karaktera.

Kada patim, patim iza zakljucanih vrata svoje sobe uz spustene roletne, nekoliko kutija maramica i balade. Onda, kada se isplacem, napunim kadu ili odem na dugo trcanje. I najlakse mi je kad niko ne zna, ne vidi, ne cuje... Imam svoj sistem za kanalisanje negativne enrgije i posle je sve ok.

upoznavanje
radost
tuga
sex
druzenje
smaranje
spavanje..

Vrlo je prisutan u mom zivotu i planiram da ga redukujem, i da se uskoro posvetim zdravom nacinu zivota. Vrlo uskoro, samo sto nisam...:mrgreen:

pa, ako je do lizanja, onda bi verovatno svi nesto sto najvise vole... neke skampe, mozda... ili jastoga... kavijar, uvek... ono na sta smo navikli od malena... a posebno zadnjih godina, kad se vratimo s' posla u 4... gradskim prevozom... posto im je neki sef skakao po kicmi ceo dan... i, naravno, svi oni fazoni iz sedam i po nedelja... seksi donji ves... viktorija sikret, najmanje... i one savrsene romanticne situacije sa prigusenim crvenim svetlom i umetnickom sminkom kojom ce se svi poznavaoci najnovijih trendova odusevljavati... i koja ce ga ostaviti bez daha... posebno u situacijama kad ljudi nemaju za 'leba i kad jedva krpe kraj s' krajem da plate struju... ili deci za knjige... a sto se alkohola tice, mislim da ne zasluzujemo nista manje od nekih egzoticnih koktela... ili nekog 15 godina starog viskija... crno vino, neka berba 1876 godina... eventualno, neki martini u visokoj casi sa dve masline... kao u dzejms bondu... ili slicnim serijama... pa, da...

umerena kolicina alkohola---opusti coveka....to u sexu moze biti od koristi...dodje do potpunog izostravanja svih osecaja...opet kazem umereno da ---kad se pretera osecaji otupe....pa moze biti bez veze...

Back