Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.987
Nista ne cirkam pomerila mi se satnica za 4h u pm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doktorska disertacija na temu prevencije mamurlukaZestica najvise, jednostavno dehidriras od nje.
Zato najbolje imati mineralnu kraj kreveta i otpijati u sitnim gutljajima kada se probudis od zedji, inace se nalijes do grla pa ti i od vode bude lose.
Ono najbitnije sto se prakticira kod pijanstva - popiti brufen od 600 PRIJE spavanja.
Pred jutro kada te natjera pisati nece biti glavobolje i neces morati popiti tabletu pa pola sata umirati u bolovima dok ne proradi.
Doktorska disertacija na temu prevencije mamurluka
Ovo pomislim, ali nikada ne kazem na glas, to bi bilo kao boga opsovati.i rečenice neću više nikad piti!
Još gore, alkohuljenje!
Boldano pomislim, ali nikada ne kazem na glas, to bi bilo kao boga opsovati.
Ni kad ga baš dosta ispiješ?Šta vam je?Mene pivo uopšte ne budi...U toku noći.
Ne..Ja kad zahrčem,zahrčem..Koma.Ni kad ga baš dosta ispiješ?
RispektNe..Ja kad zahrčem,zahrčem..Koma.
Najbolja komedija svih vremena.
profi objašnjenje, nema dalje od ovogZestica najvise, jednostavno dehidriras od nje.
Zato najbolje imati mineralnu kraj kreveta i otpijati u sitnim gutljajima kada se probudis od zedji, inace se nalijes do grla pa ti i od vode bude lose.
Ono najbitnije sto se prakticira kod pijanstva - popiti brufen od 600 PRIJE spavanja.
Pred jutro kada te natjera pisati nece biti glavobolje i neces morati popiti tabletu pa pola sata umirati u bolovima dok ne proradi.
Ma ja sam sva neka nalevo.Rispekt
Mene već posle drugog krene cima, sa svakim sledećim sve češće...u pm ti presedne sve.. I onda kad zalegnem tad kreće žurka haha užas, tek sutradan sam kul
Ma prokletinja je to, od svog alkohola pivo najviše tera.. Misim ne samo mene, sve koje znam zato i kažem tebi rispekt![]()
Ako i samo jednoj osobi pomogne, moja misija je ispunjena.profi objašnjenje, nema dalje od ovog![]()
sve pametni saveti, vidi se iz iskustvaZestica najvise, jednostavno dehidriras od nje.
Serukofoke.Pregled 27 studija pokazuje da alkohol ne poboljšava kvalitet sna. Prema nalazima, alkohol omogućava zdravim ljudima da brže zaspu i dublje spavaju neko vreme, ali smanjuje se REM faza.
I što više pijete pre spavanja, ovi efekti su izraženiji. REM spavanje se dešava oko 90 minuta nakon što zaspimo. To je faza sna kada ljudi sanjaju, i smatra se da je regenerativna.
Pogledajte prilog 1217951
Jeste znali vi za ovo?
Да, из личног искуства потврђујем. Док сам био алкохоличар лоше сам спавао.. Устанем уморан.. Сад друга прича. Квалитетан сан и наспаван.Pregled 27 studija pokazuje da alkohol ne poboljšava kvalitet sna. Prema nalazima, alkohol omogućava zdravim ljudima da brže zaspu i dublje spavaju neko vreme, ali smanjuje se REM faza.
I što više pijete pre spavanja, ovi efekti su izraženiji. REM spavanje se dešava oko 90 minuta nakon što zaspimo. To je faza sna kada ljudi sanjaju, i smatra se da je regenerativna.
Pogledajte prilog 1217951
Jeste znali vi za ovo?