Alkohol urniše dobar san

Zestica najvise, jednostavno dehidriras od nje.
Zato najbolje imati mineralnu kraj kreveta i otpijati u sitnim gutljajima kada se probudis od zedji, inace se nalijes do grla pa ti i od vode bude lose.
Ono najbitnije sto se prakticira kod pijanstva - popiti brufen od 600 PRIJE spavanja.
Pred jutro kada te natjera pisati nece biti glavobolje i neces morati popiti tabletu pa pola sata umirati u bolovima dok ne proradi.
Doktorska disertacija na temu prevencije mamurluka
i rečenice neću više nikad piti!

Ne..Ja kad zahrčem,zahrčem..Koma.
Rispekt
Mene već posle drugog krene cima, sa svakim sledećim sve češće...u pm ti presedne sve.. I onda kad zalegnem tad kreće žurka haha užas, tek sutradan sam kul
Ma prokletinja je to, od svog alkohola pivo najviše tera.. Misim ne samo mene, sve koje znam zato i kažem tebi rispekt :ok:

Zato najbolje imati mineralnu kraj kreveta i otpijati u sitnim gutljajima kada se probudis od zedji, inace se nalijes do grla pa ti i od vode bude lose.
Ono najbitnije sto se prakticira kod pijanstva - popiti brufen od 600 PRIJE spavanja.
Pred jutro kada te natjera pisati nece biti glavobolje i neces morati popiti tabletu pa pola sata umirati u bolovima dok ne proradi.
profi objašnjenje, nema dalje od ovog :okok:

profi objašnjenje, nema dalje od ovog :okok:
Ako i samo jednoj osobi pomogne, moja misija je ispunjena.

redface1.gif

sve pametni saveti, vidi se iz iskustva

Pregled 27 studija pokazuje da alkohol ne poboljšava kvalitet sna. Prema nalazima, alkohol omogućava zdravim ljudima da brže zaspu i dublje spavaju neko vreme, ali smanjuje se REM faza.

I što više pijete pre spavanja, ovi efekti su izraženiji. REM spavanje se dešava oko 90 minuta nakon što zaspimo. To je faza sna kada ljudi sanjaju, i smatra se da je regenerativna.

Pogledajte prilog 1217951

Jeste znali vi za ovo?
Serukofoke.

Pregled 27 studija pokazuje da alkohol ne poboljšava kvalitet sna. Prema nalazima, alkohol omogućava zdravim ljudima da brže zaspu i dublje spavaju neko vreme, ali smanjuje se REM faza.

I što više pijete pre spavanja, ovi efekti su izraženiji. REM spavanje se dešava oko 90 minuta nakon što zaspimo. To je faza sna kada ljudi sanjaju, i smatra se da je regenerativna.

Pogledajte prilog 1217951

Jeste znali vi za ovo?
Да, из личног искуства потврђујем. Док сам био алкохоличар лоше сам спавао.. Устанем уморан.. Сад друга прича. Квалитетан сан и наспаван.

Da negativno utice na san. npr kada se desavalo da sam u prilici da popijem vino uvece nikad nisam dobro spavala.
Ali ponekad, posle dobrog rucka, casa ili pola case vina mi odgovara, i to zimi.
A kuvano vino je druga prica, desava se da mi to pomogne kad osetim prve simptome prehlade, bude lekovito bas.

Back