V vlastren Obećava Poruka 100 12.10.2012. u 10:37 - Alkohol u skoli #1 Optuzili su me da sam dosao pijan u osnovnu skolu.... sta mogu najgore da mi urade od kazni sa obzirom da nisam radio nista neprikladno?
Optuzili su me da sam dosao pijan u osnovnu skolu.... sta mogu najgore da mi urade od kazni sa obzirom da nisam radio nista neprikladno?
Vlado Legenda Banovan Poruka 53.343 12.10.2012. u 10:39 - Alkohol u skoli #2 Ako nisi ništa uradio, ne verujem da može nešto više od ukora odeljenskog starešine, i 4 iz vladanja.
Ako nisi ništa uradio, ne verujem da može nešto više od ukora odeljenskog starešine, i 4 iz vladanja.
placenik Ističe se Poruka 2.026 12.10.2012. u 10:56 - Alkohol u skoli #3 vlastren: Optuzili su me da sam dosao pijan u osnovnu skolu.... sta mogu najgore da mi urade od kazni sa obzirom da nisam radio nista neprikladno? Kliknite za proširenje... Зависи колики ти је лик ћале, лепо га пошаљеш у школу да изриба разредну, можда добијеш и извињење
vlastren: Optuzili su me da sam dosao pijan u osnovnu skolu.... sta mogu najgore da mi urade od kazni sa obzirom da nisam radio nista neprikladno? Kliknite za proširenje... Зависи колики ти је лик ћале, лепо га пошаљеш у школу да изриба разредну, можда добијеш и извињење
Say it right Buduća legenda Poruka 28.194 12.10.2012. u 10:59 - Alkohol u skoli #4 ja bih ti dala ukor pred iskljucenje, a roditeljima poslala prijavu za zanemarivanje deteta, posto pijan dolazis u osnovnu al eto, samo mogu da ti zakljucam temu
ja bih ti dala ukor pred iskljucenje, a roditeljima poslala prijavu za zanemarivanje deteta, posto pijan dolazis u osnovnu al eto, samo mogu da ti zakljucam temu