Jary Elita Poruka 16.573 28.06.2014. u 14:20 - Алкохол је ћелијски отров а "1 чаша вина дневно је здрава" је велика заблуда! #51 Kolega Ivane vi ne pijete bas nikad nista?
K KOLEGA IVAN Poznat Poruka 8.216 28.06.2014. u 19:09 - Алкохол је ћелијски отров а "1 чаша вина дневно је здрава" је велика заблуда! #52 Jary: Kolega Ivane vi ne pijete bas nikad nista? Kliknite za proširenje... Па не бих могао да преживим кад не бих пио: Алкохолна пића не пијем уопште. Воду понекад што је грешка пошто је вода веома здрава па би требало да је пијем чешће. Чај само кад сам болестан што је велика грешка али у последње време га пијем мало чешће. Сокове обожавам а нарочито природне воћне сокове као што је цеђена наранџа. Газиране сокове веома ретко пијем пошто нису здрави. Кафу не пијем јер је отров.
Jary: Kolega Ivane vi ne pijete bas nikad nista? Kliknite za proširenje... Па не бих могао да преживим кад не бих пио: Алкохолна пића не пијем уопште. Воду понекад што је грешка пошто је вода веома здрава па би требало да је пијем чешће. Чај само кад сам болестан што је велика грешка али у последње време га пијем мало чешће. Сокове обожавам а нарочито природне воћне сокове као што је цеђена наранџа. Газиране сокове веома ретко пијем пошто нису здрави. Кафу не пијем јер је отров.
Moračanin Veoma poznat Poruka 11.434 02.07.2014. u 08:50 - Алкохол је ћелијски отров а "1 чаша вина дневно је здрава" је велика заблуда! #53 Ja pijem pomalo a nikad se ne napijem, pušim, seksam, volim roštilj i dobru hranu,žene,društvo, žurke i zabave...... I držim se toga, da je bolje dobro živjeti i uživati 50 godina nego se stalno sa nečim ograničavati 100 godina.
Ja pijem pomalo a nikad se ne napijem, pušim, seksam, volim roštilj i dobru hranu,žene,društvo, žurke i zabave...... I držim se toga, da je bolje dobro živjeti i uživati 50 godina nego se stalno sa nečim ograničavati 100 godina.