KOLEGA IVAN
Poznat
- Poruka
- 8.216
Дакле, доказано је да алкохол служи само за дезинфекцију а никако за унутрашњу употребу тј. пиће јер је отрован и веома штетан за организам, ЧАК И У МАЛИМ КОЛИЧИНАМА!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je alkohol zdrav u malim količinama-ko beli luk. Jedna čašisa dnevno da pročisti organizam. Moj pradeda je pio jednu čašicu dnevno šljivovice i fućkao duvan na luli-i živeo je 95. godina. Živeo bi i duže da par meseci pred smrt nije zadobio neke opekotine (spremao je valjda neko mleko na šporetu ispolivao se i završio u bolnici)
Ništa loše u čaši vina,ako na njoj i ostane.
Uostalom mora se od nečega umreti
Kad bi svi živeli 100+ godina opet bi uveli lapot...
Svakako i treba da bude poruka: ne pijte vino, pijte sok!Francuzi uz rucak bolesniku daju casu 1dcl crnog vina.Bojim se da je ovo poruka nepijte vino pijte nasu flasiranu vodu ili sok.
ali je sok svakako koristan a alkohol uvek štetan.
Па добро, ако се од нечега већ мора умрети, што се не убијеш, што се не бациш с моста? Ако ћеш иовако, ионако да умиреш, боље да умреш пре него касније!![]()
bila komsika na Staroj Planini i tamo sa seljacima svako jutro pila kafu ,rakiju i jela slatko od kupina ..kaze Starci crveni u licu nasmejani ,nema politike ...I sad oni su se otrovali? Gluposti ljudi! Sem toga i dokotri piju viski licno sam se uverio.
od toga je valjda jos smesnije kada svakojaki gradski "nutricionisti" dodju pa kenjaju da su mleko i meso stetni. a deda od devedes godina koji je u top formi samo onako pogleda i kaze:
ju sekta!![]()
To pricam. Moj deda je do svoje 87 pio litar vina dnevno uz rucak i veceru.Vino je nektar Bogova!
Francuzi uz rucak bolesniku daju casu 1dcl crnog vina.Bojim se da je ovo poruka nepijte vino pijte nasu flasiranu vodu ili sok.
Svakako i treba da bude poruka: ne pijte vino, pijte sok!
Lično i sokove retko pijem (pijem manje-više samo vodu) ali je sok svakako koristan a alkohol uvek štetan.
moj pradeda je umro u 92 godini. radio oko stoke, krkao slanine cigare i domacu zdravu rakiju
jedino zadnjih mesec dana zivota je bio u postelji, inace je bio ljudina...veca nego vi u najboljim godinama svog zivota...
samo vi pijte sokice i pomrti od raka sto pre
naravno da je zdrav. onaj od zove, lipe,ruzinih latica,mente i maticnjaka...![]()
To pricam. Moj deda je do svoje 87 pio litar vina dnevno uz rucak i veceru.Vino je nektar Bogova!
bila komsika na Staroj Planini i tamo sa seljacima svako jutro pila kafu ,rakiju i jela slatko od kupina ..kaze Starci crveni u licu nasmejani ,nema politike ...I sad oni su se otrovali? Gluposti ljudi! Sem toga i dokotri piju viski licno sam se uverio.
To je greh,bolje ovako "prirodno" se truješ pomalo![]()
.Rakija je druga prica