Aljaska

Dobar dan. Vaša kandidatura je odobrena. Raspored Vaseg radnog mesta bice direktno u fabrici, u gradu Naknek na Aljasci. Naša kompanija ce biti posrednik u vezi podnošenja zahteva za vašu H-2B vizu, a takođe šalje američkom konzulatu potvrđene spiskove angažovanih radnika, zajedno sa potrebnim dokumentima. Građanima koji će obavljati kratke sezonske poslove potrebna je viza H-2B u SAD. Dozvola za ulazak može se dobiti na 9 meseci. Potrebni dokumenti za podnošenje zahteva i dobijanje vize:
1. Dokumenat I-797 (ovaj dokumenat obezbeđuje naša agencija)
2. Važeci pasoš
3. Jednu fotografiju formata 5cm x 5cm na svetloj pozadini.
4. Sve dokaze koje je učesnik programa u mogućnosti da prikupi, a odnose se na socijalne, ekonomske i porodične veze sa stalnim mestom boravka zbog kojih bi bio u obavezi da se vrati ( potvrdu o stalnom zaposlenju, potvrdu da ste u bracnoj zajednici, potvrdu da ste vlasnik nekretnine ili bilo koji dokument koji garantuju Vas povratak)
5. Ranije USA vize na uvid za one koji su već bili u Americi.
Molimo vas da potrebnu dokumentaciju posaljete do 31.03.2022 godine, nasi menadžeri imaju sastanak 31.03.2022 godine i svi kandidati koji su poslali svu potrebnu dokumentaciju ce biti kontaktirani 01.04.2022 godine i tada ce biti obavesteni o daljim koracima.
Skenirana dokumenta pošaljite na nasu e-mail adresu.

A ovo su mi poslali posle nekoliko poruka na mejlu

I meni su na isti način poslali poruku.
Zanimljivo je da na sajtu u kontaktu nemaju adresu niti bilo kakav broj telefona. Meni su otišli i korak dalje i poslali mejl da uplatim 240$ za izradu vize i slično. Videćemo šta će mi odgovoriti, poslao sam par pitanja. Na vezi smo

Slušao sam iskustva od nekolice ljudi iz prve ruke.
Prvi i osnovni savet je da se ne upuštate u to bez da dobro proverite ime agencije.
Većina sajtova koje izbacuje Google su phishing sajtovi. Zaboravite na pozive i mejlove, idite lično i procenite situaciju, raspitujte se.
Takse za obradu vize se svakako plaćaju, bila ona odobrena ili ne, u slučaju odobravanja to agencija treba da refundira kao i troškove prevoza eventualno.
Agencija ne sme da uzima procenat od zarade to nije legalno.
Razgovori u ambasadi su nepredvidivi, mogu proći glatko a mogu biti i jako teški, jedna od bitnijih stvari je da se pojavite prikladno obučeni za tu ustanovu, dakle košulja u najmanju ruku, sako i kravatu su poželjni. Prvo će vam se zahvaliti što ste se obukli prikladno.
Drugi savet je mentalna priprema jer ne znate u šta se upuštate. Zarada važi isključivo od količine ulova ribe, radi se najmanje 10 sati, 16 do 18 sati je vrlo verovatno, tako se i zarađuje novac. Možda budete u nedođiji a možda ubodete i neki manji gradić sa kafanom.
Budite svesni toga da idete da radite do iznemoglosti, koliko god bili snažni verujte da niste.
Ako ste ste spremni na odricanje i konstantan umor, dobra prilika da se zaradi veliki keš za kratko vreme.

Dobar dan Gospodine. Saljem Vam koordinate za uplatu: Account number - 40817810940017107618, PAO Sberbank (Public joint stock company «Sberbank of Russia»), Russia, MOSCOW, VAVILOV UL. 19, BIC (Bank Identification Code) - 044525225, INN - 7707083893, KPP - 773643002, SWIFT — SABRRUMM, Molchanov Alexander Sergeevich, currency code and amount of payment - 643. U slučaju da nemozete da posaljete novac kako smo Vam napisali mozete poslati medjunarodnim prevodim Wester Union na ime menadžera koji su zaduženi za finansije - MATVEI KUPREEV, Ukraina.
Gospodine, kada posaljete novac nasi menadžeri ce odmah predati za vizu. Radna viza se dobija u roku od 30 dana i za dalja uputstva oko preuzimanja vize cete biti obavešteni u roku od 30-35 dana. Kada viza bude odobrena Vi licno morate otici da je podignete, to niko umesto Vas ne moze da uradi. Posle preuzimanja vize bice razgovor sa svim primljenim radnicima.

Ovo su mi poslali

Meni nisu poslali ništa jer vjerovatno ne znaju šta da mi odgovore. A pitao sam ih da mi pošalju kontakt telefon, adresu i iskustva ranijih polaznika. Ništa mi nisu odgovorili već dva dana. Ubijeđen sam da su prevaranti. Nek prodje još neki dan pa ću da ih prijavim sajber kriminalu

Dobar dan Gospodine. Saljem Vam koordinate za uplatu: Account number - 40817810940017107618, PAO Sberbank (Public joint stock company «Sberbank of Russia»), Russia, MOSCOW, VAVILOV UL. 19, BIC (Bank Identification Code) - 044525225, INN - 7707083893, KPP - 773643002, SWIFT — SABRRUMM, Molchanov Alexander Sergeevich, currency code and amount of payment - 643. U slučaju da nemozete da posaljete novac kako smo Vam napisali mozete poslati medjunarodnim prevodim Wester Union na ime menadžera koji su zaduženi za finansije - MATVEI KUPREEV, Ukraina.
Gospodine, kada posaljete novac nasi menadžeri ce odmah predati za vizu. Radna viza se dobija u roku od 30 dana i za dalja uputstva oko preuzimanja vize cete biti obavešteni u roku od 30-35 dana. Kada viza bude odobrena Vi licno morate otici da je podignete, to niko umesto Vas ne moze da uradi. Posle preuzimanja vize bice razgovor sa svim primljenim radnicima.

Ovo su mi poslali
Xaxaxa udariti samarom

Prevaranti 100%. Google uvek indeksira te sajtove, nije mi jasno zašto. Po pravopisu se vidi da je phishing. Isto kao i sajt za lutriju za zelenu kartu, Google uopšte ne indeksira pravi sajt.

Pozdrav zanima me ima li neko iskustvo sa forvard agency nesto tako kao nude posao na Aljasci ove godine traze podatke imaju i sajt
Док то траже подстке знчжачи желе дс те опљачкају!
Евентуално преко океанског брода да пристанеш код аљаске

Ko je toliko lud da pošalje pare nekom unapred na nevidjeno?
Pa to je znači na nivou nigerijske prevare gde nasumice šalju ljudima mejlove da im je umro rodjak bogati farmer u Zimbabveu i da samo treba da pošalju novac za advokata za testament. I neko uvek nasedne, živa istina :hahaha:

Da li provjeriste ovu prevaru oko odlaska na Aljasku, baš me zanima!!!
Ima sličnih oglasa pa ako su prevare da se ne javljam. Vidim e-mail je: europersonwork@gmail.com
Ja sam njima slala mail i posle par dana dobila odgovor da sam primljena,trazili su mi dokumenta ali kada sam ih pitala gde im se nalazi agencija i br.telefona nisu mi odgovorili na to.rekli su putem maila da se cujemo ova agencija mi je sumljiva.znam samo da novi kandidati kogu tek posle nove godine da kokurisu za Aljasku.

Ja sam njima slala mail i posle par dana dobila odgovor da sam primljena,trazili su mi dokumenta ali kada sam ih pitala gde im se nalazi agencija i br.telefona nisu mi odgovorili na to.rekli su putem maila da se cujemo ova agencija mi je sumljiva.znam samo da novi kandidati kogu tek posle nove godine da kokurisu za Aljasku.
Pa ne znam da li i postoji takva agencija. Ima gotovo sa identičnim nazivom u slovo... pišu šablonski nikome se ne obračaju imenom, niko se imenom ne predstavlja, nisu ostavljali nikakav kontakt niti su rekli da se čujemo, izbjegavali, rekli kao ne treba ni vakcina itd. Odmah sve prihvaćaju da idu itd... meni je žao da neko nasjedne, pa da mu uzmu i te malo crkavice

Pa ne znam da li i postoji takva agencija. Ima gotovo sa identičnim nazivom u slovo... pišu šablonski nikome se ne obračaju imenom, niko se imenom ne predstavlja, nisu ostavljali nikakav kontakt niti su rekli da se čujemo, izbjegavali, rekli kao ne treba ni vakcina itd. Odmah sve prihvaćaju da idu itd... meni je žao da neko nasjedne, pa da mu uzmu i te malo crkavice
Na zalost mnogo je ljudi koje ce bez muke da zarade pare.ja kada sam ih pitala koja je sezona u pitanju,nisam dobila odgovor.sezona za Aljasku se jos ne zna.posle nove ggodine ce se znati dali primaju nove kandidate.

Mogli bi biti u kontaktu pa da zajedno tražimo i budemo oprezni... Evo sada gledam postoji dosta oglasa za posao u Izraelu pa ne znam kakva li su tamo iskustva? Ne znam kako da budemo u kontaktu...

Back