Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Xaxaxa udariti samaromDobar dan Gospodine. Saljem Vam koordinate za uplatu: Account number - 40817810940017107618, PAO Sberbank (Public joint stock company «Sberbank of Russia»), Russia, MOSCOW, VAVILOV UL. 19, BIC (Bank Identification Code) - 044525225, INN - 7707083893, KPP - 773643002, SWIFT — SABRRUMM, Molchanov Alexander Sergeevich, currency code and amount of payment - 643. U slučaju da nemozete da posaljete novac kako smo Vam napisali mozete poslati medjunarodnim prevodim Wester Union na ime menadžera koji su zaduženi za finansije - MATVEI KUPREEV, Ukraina.
Gospodine, kada posaljete novac nasi menadžeri ce odmah predati za vizu. Radna viza se dobija u roku od 30 dana i za dalja uputstva oko preuzimanja vize cete biti obavešteni u roku od 30-35 dana. Kada viza bude odobrena Vi licno morate otici da je podignete, to niko umesto Vas ne moze da uradi. Posle preuzimanja vize bice razgovor sa svim primljenim radnicima.
Ovo su mi poslali
Док то траже подстке знчжачи желе дс те опљачкају!Pozdrav zanima me ima li neko iskustvo sa forvard agency nesto tako kao nude posao na Aljasci ove godine traze podatke imaju i sajt
Jesi dobio neke informacije o agenciji..Pozdrav zanima me ima li neko iskustvo sa forvard agency nesto tako kao nude posao na Aljasci ove godine traze podatke imaju i sajt
Ja sam njima slala mail i posle par dana dobila odgovor da sam primljena,trazili su mi dokumenta ali kada sam ih pitala gde im se nalazi agencija i br.telefona nisu mi odgovorili na to.rekli su putem maila da se cujemo ova agencija mi je sumljiva.znam samo da novi kandidati kogu tek posle nove godine da kokurisu za Aljasku.Da li provjeriste ovu prevaru oko odlaska na Aljasku, baš me zanima!!!
Ima sličnih oglasa pa ako su prevare da se ne javljam. Vidim e-mail je: europersonwork@gmail.com
Pa ne znam da li i postoji takva agencija. Ima gotovo sa identičnim nazivom u slovo... pišu šablonski nikome se ne obračaju imenom, niko se imenom ne predstavlja, nisu ostavljali nikakav kontakt niti su rekli da se čujemo, izbjegavali, rekli kao ne treba ni vakcina itd. Odmah sve prihvaćaju da idu itd... meni je žao da neko nasjedne, pa da mu uzmu i te malo crkaviceJa sam njima slala mail i posle par dana dobila odgovor da sam primljena,trazili su mi dokumenta ali kada sam ih pitala gde im se nalazi agencija i br.telefona nisu mi odgovorili na to.rekli su putem maila da se cujemo ova agencija mi je sumljiva.znam samo da novi kandidati kogu tek posle nove godine da kokurisu za Aljasku.
Na zalost mnogo je ljudi koje ce bez muke da zarade pare.ja kada sam ih pitala koja je sezona u pitanju,nisam dobila odgovor.sezona za Aljasku se jos ne zna.posle nove ggodine ce se znati dali primaju nove kandidate.Pa ne znam da li i postoji takva agencija. Ima gotovo sa identičnim nazivom u slovo... pišu šablonski nikome se ne obračaju imenom, niko se imenom ne predstavlja, nisu ostavljali nikakav kontakt niti su rekli da se čujemo, izbjegavali, rekli kao ne treba ni vakcina itd. Odmah sve prihvaćaju da idu itd... meni je žao da neko nasjedne, pa da mu uzmu i te malo crkavice