Homoljac Domaćin Poruka 3.155 04.07.2011. u 20:44 - Alisa Russian hard rock band #1 Najači su ... Ali ova pesma je nešto posebno ...
D difrent from others... Veoma poznat Banovan Poruka 12.955 05.07.2011. u 19:09 - Alisa Russian hard rock band #2 Homoljac: Najači su ... Ali ova pesma je nešto posebno ... Kliknite za proširenje... ooooooooo da! jesi li bio na njihovom koncertu? bilo je fenomenalno. taj adrenalin i zmarci. ijuuuuuu a kasnije se i zapili s njima.samo steta sto ruski ne kapiram nista :/
Homoljac: Najači su ... Ali ova pesma je nešto posebno ... Kliknite za proširenje... ooooooooo da! jesi li bio na njihovom koncertu? bilo je fenomenalno. taj adrenalin i zmarci. ijuuuuuu a kasnije se i zapili s njima.samo steta sto ruski ne kapiram nista :/
Homoljac Domaćin Poruka 3.155 05.07.2011. u 23:41 - Alisa Russian hard rock band #3 difrent from others...: ooooooooo da! jesi li bio na njihovom koncertu? bilo je fenomenalno. taj adrenalin i zmarci. ijuuuuuu a kasnije se i zapili s njima.samo steta sto ruski ne kapiram nista :/ Kliknite za proširenje... Ma nisam išao na koncert : // Ih pa mene prolaze žmarci i kad iz gledam na Tubu
difrent from others...: ooooooooo da! jesi li bio na njihovom koncertu? bilo je fenomenalno. taj adrenalin i zmarci. ijuuuuuu a kasnije se i zapili s njima.samo steta sto ruski ne kapiram nista :/ Kliknite za proširenje... Ma nisam išao na koncert : // Ih pa mene prolaze žmarci i kad iz gledam na Tubu
D difrent from others... Veoma poznat Banovan Poruka 12.955 06.07.2011. u 11:57 - Alisa Russian hard rock band #4 Homoljac: Ma nisam išao na koncert : // Ih pa mene prolaze žmarci i kad iz gledam na Tubu Kliknite za proširenje... ovi neki moji govorkaju da ce opet da organizuju da doju.isto otvorenog tipa i besplatno.naravno.nego kako si smeo da propustis koncert??
Homoljac: Ma nisam išao na koncert : // Ih pa mene prolaze žmarci i kad iz gledam na Tubu Kliknite za proširenje... ovi neki moji govorkaju da ce opet da organizuju da doju.isto otvorenog tipa i besplatno.naravno.nego kako si smeo da propustis koncert??
Homoljac Domaćin Poruka 3.155 09.07.2011. u 00:17 - Alisa Russian hard rock band #5 difrent from others...: ovi neki moji govorkaju da ce opet da organizuju da doju.isto otvorenog tipa i besplatno.naravno.nego kako si smeo da propustis koncert?? Kliknite za proširenje... Uu što bi to lepo bilo da opet dođu na Vidovdan .. Ma bio sam na moru , džaba mu bilo ...
difrent from others...: ovi neki moji govorkaju da ce opet da organizuju da doju.isto otvorenog tipa i besplatno.naravno.nego kako si smeo da propustis koncert?? Kliknite za proširenje... Uu što bi to lepo bilo da opet dođu na Vidovdan .. Ma bio sam na moru , džaba mu bilo ...