sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Zasto musko placa alimentaciju za dete, a ne dobije nista za autorska prava?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alimentaciju može da plaća i žensko, njemu, ukoliko je on bez posla odnosno bez primanja i to ne deteta radi, već njega lično radi.....
Da sam neki zakon, ukinula bih alimentaciju. Meni je van pameti da ljudi sami, bez ikakvog zakona, ne shvataju da se razlazom od supružnika ne prestaje biti roditelj. Ako je potreban zakon da na to potsjeća, ako se neko ne osjeća roditeljem, isključiti ga iz krštenice. Bar je onda svima sve jasno, bez dileme. Pogotovo djeci. Čemu prisila, kakve koristi od prislnog roditeljstva.
I da se razumijemo, nije bitno da li je muškarac ili žena u pitanju.
Kakvi smo to ljudi postali kad nam je za sve postao potreban zakon, čemu evolucija, napredak ? Imam utisak i da disanje regulišemo zakonom. Diši ! Nemoj da dišeš !
Problem i jeste u tome sto se ljudi ili zene,lako odricu svoje dece.I kada deca izrastu i postanu nesto,opet pocne prisvajanje.
Teško je manipulisati odraslom osobom u koju dijete stasa.
Znas kako, kad si sa nekim non stop, kao samohrani roditelj, pokusavas da ga vasptas, pa se samim tim i raspravljas sa njim. Dodatno si nervozan sto onu drugu stranu boli uvo, ili jednostavno nije tu pa moras sam. I tako dete stasa, godine prolaze, ti si mu bar 100 puta zabranio nesto jer si hteo da postane normalan covek. I onda se kao vampir pojavi bivsi bracni drug, pun razumevanja, a mozda i para...I onda se dete polakomi. Odgovara mu da mu neko povladjuje. Ti s pravom pizdis zbog toga.
Ali, opet mislim, i taj period kad ti bivsi "ukrade" dete ima svoj rok trajanja.
Na kraju skoro uvek pobedi onaj koji je podizao dete,
Da sam neki zakon, ukinula bih alimentaciju. Meni je van pameti da ljudi sami, bez ikakvog zakona, ne shvataju da se razlazom od supružnika ne prestaje biti roditelj. Ako je potreban zakon da na to potsjeća, ako se neko ne osjeća roditeljem, isključiti ga iz krštenice. Bar je onda svima sve jasno, bez dileme. Pogotovo djeci. Čemu prisila, kakve koristi od prislnog roditeljstva.
I da se razumijemo, nije bitno da li je muškarac ili žena u pitanju.
Kakvi smo to ljudi postali kad nam je za sve postao potreban zakon, čemu evolucija, napredak ? Imam utisak i da disanje regulišemo zakonom. Diši ! Nemoj da dišeš !
Alimentaciju može da plaća i žensko, njemu, ukoliko je on bez posla odnosno bez primanja i to ne deteta radi, već njega lično radi.....
Lako je ako je alimentacija za dete, ali kad potroši "majka" sve pare na sebe i novog ebača, a dete ni pare ne vidi, to je problem.![]()
Da,sve vise je zena koje placaju alimentaciju,jer nece da gaje decu.
Aha, gde to? u zemlji kolachica?
neka deca pripadnu ocu,majka ce samo da ga razmazi....nisu razmišljali
- - - - - - - - - -