Само је ти научи како да не поштује мајку...то су ваљда демократске врлине
Овде је реч о клинки којој је рано да ради,а ја говорим уопштено...
Kakve veze ima postovanje sa osobom koja je toliko neodgovrna da smatra da joj deca mogu ziveti od vazduha . Vazi i za zene i za muskarce .
Dete -devojka , je prezizno pitala kakve su pravne mogucnosti i dobila odgovor .
I nema nikakve veze sa demokratijom vec sa prirodnom brigom za mladunce koja kod nekih izostane pa na srecu postoje zakonski nacini da tu osobu podsete bar na obaveze .
Postovanje se stice i nigde ne pise da je pod obavezno .
Vreme ce pokazati ko , zasto , zbog cega ...je uradio sta je uradio i moze se desiti da cak i takvu majku vise postuju nego oca sa kojim zive . Zivot kroji cudne obrtaje .
I neznas ni gde zivi ni sta radi ..... mozda u nekom zabitom selu gde nema nacina da zaradi jos neki dinar a tih 7000 je onda ko kuca veliko..... a mozda ih zeli principijelno jer je povredjena .
Nisi u njenoj kozi i neznas .
Inace ..........jesam pobornik rada tinejdzera i ne dozvoljavam opustanja tipa lako cemo --roditelji imaju i dace .

Moje dete radi od 17 a ne mora prstom u zivotu da mrdne za zivot .
Ali da bi cenila novac morala je da nauci da ga zaradi i da ga postuje .
Nista ne pada sa neba ako ces posteno raditi . Mora i zeli da se uklopi sa prijateljima i ide busem na odmor umesto da lako sedne u avion i za par sati bude na istom mestu gde i oni .
Ne podnosim razmazena derista i kako se odnosim prema svom detetu tako i prema ostalima
I da .... sa 16 godina sigurno nisi sam sebi otvorio radnu knjizicu i ''zaposlio se''
Neko je bio pametan pa te prijavio i uplacivao staz a ti si radio kad si mogao ..jer ako si isao u neku skolu bio si u drugom srednje ....
a ako si ostao samo na osnovnoj ........ pa i treba da radis ako nisi zeleo u skolu ..ne bi ni kod mene sedeo i plandovao