ALIMENTACIJA, molim za savet

Sve sam lepo iscitao! Zanimljiva tema. Inace, volim osobe sa stavom! Ima ih ovde...
Skoro sam zavrsio psihologiju pa i iz zivotnog iskustva mogu odmah da ocenim koji su to.
Svidja mi se kako su pisali GOODFAIRY i SHEVA7.
Vidi se da razmisljaju a ne kao neki koji samo napisu:
"Jao strasno, pravi skot!" i tako dalje pa cim odu s foruma zaborave gde su bili a i ne pomognu nista onima koji su u problemu. Ovi sa stavom bar mogu da pomognu da malo i porazmislimo!

Inace, ono s bananom je bas bilo nisko a i neprimereno jednoj majci i zeni! Bilo mi je neprijatno da procitam a tako nesto ne bih bio u stanju ni da napisem (ni kao muskarac)! To se ne bi svidelo ni administratorima foruma/procitaj ugovor jos jednom.

S druge strane, Veco treba malo razmisliti o tome da je to tvoj izbor- isti taj GOSPODIN! Razmisli dobro o svemu! I poradi na pristojnosti ! Ovde smo da se druzimo ali i da prihvatimo drugacije misljenje! Ne bi bilo dobro da svi mislimo isto. POZDRAV!

MigeleKorleone:
Sve sam lepo iscitao! Zanimljiva tema. Inace, volim osobe sa stavom! Ima ih ovde...
Skoro sam zavrsio psihologiju pa i iz zivotnog iskustva mogu odmah da ocenim koji su to.
Svidja mi se kako su pisali GOODFAIRY i SHEVA7.
Vidi se da razmisljaju a ne kao neki koji samo napisu:
"Jao strasno, pravi skot!" i tako dalje pa cim odu s foruma zaborave gde su bili a i ne pomognu nista onima koji su u problemu. Ovi sa stavom bar mogu da pomognu da malo i porazmislimo!

Inace, ono s bananom je bas bilo nisko a i neprimereno jednoj majci i zeni! Bilo mi je neprijatno da procitam a tako nesto ne bih bio u stanju ni da napisem (ni kao muskarac)! To se ne bi svidelo ni administratorima foruma/procitaj ugovor jos jednom.

S druge strane, Veco treba malo razmisliti o tome da je to tvoj izbor- isti taj GOSPODIN! Razmisli dobro o svemu! I poradi na pristojnosti ! Ovde smo da se druzimo ali i da prihvatimo drugacije misljenje! Ne bi bilo dobro da svi mislimo isto. POZDRAV!

Moje prvo pitanje je bilo vrlo jasno.
Po cemu se razlikuje misljenje sheve7 od mog?
Po meni ustvari nema razlike, osim, po njoj, ja sam gramziva gnjida?
I meni je dete prioritet, alimentacija i postoji u korist deteta.
Sto se tice mog pogresnog izbora GOSPODINA verovatno znas iz zivotnog iskustva da nisam jedina.. I to apsolutno nema nikakve veze s ovom temom.
Tema je krenula pogresnim tokom i svelo se na prepucavanje (ne oko alimentacije, placati ili ne... to je pre svega moralna obaveza) između sheve7 i mene.
Sto se tice prostakluka... jesam preterala...ali kako sada imas zvanje psihologa, tebi bilo neprijatno da to s bananom citas...trebalo bi da se naviknes na prostakluk, jer slusaces ti svakakve gluposti od pacijenata.

Back