Alimentacija - modalitet

Why_me

Obećava
Poruka
60
Da li je neko imao slična iskustva a rešio problem?:worth:
Molim za informaciju i ujedno savet o modalitetu promene i visinu plaćanja alimentacije. Trenutno obavezu placanja alimentacije izvrsavam putem administrativne zabrane u visini 30% od licnih primanja koje se uplacuje na tekuci racun bivse supruge kojoj je povereno starateljstvo nad detetom, i samim tim je pod nadzorom kreditnog biroa . E sad tu je problem...pri bilo kom apliciranju za dozv. minus ili pozajmicu
Banka me odbija jer sam u startu "nelikvidan" jer su tu i neki dodatni mali odbici koji mi omogućavaju da preživim ...kako da alimentacija ostane kao moralni aspekt i obaveza a da ja izbegnem pomenuti kreditni biro. Treba li mi advokat i da li od umešnosti istog zavisi rešenje mog problema.:dash:

Hvala...

Možeš samo da se obesiš o najbliže drvo ... možeš da tražiš da se promeni način plaćanja alimentacije, pa da ti se skine administrativna zabrana, tj da plaćaš lično .... mada nešto mi govori da tvoja (i bilo čija) bivša neće pristati na to ... srećno!

Možeš samo da se obesiš o najbliže drvo ... možeš da tražiš da se promeni način plaćanja alimentacije, pa da ti se skine administrativna zabrana, tj da plaćaš lično .... mada nešto mi govori da tvoja (i bilo čija) bivša neće pristati na to ... srećno!

Da...tako je to znam ali me zanima da li je pravo makar malo na strani ovakvih slučajeva kao što je moj... i vredi li upuštati se u celu priču. Možda budem sreće da ovo pročita neko ko je uspeo da "ubedi" sud
u ispravnost i svrhu iste i dobije izmenjeno rešenje odluke o alimentaciji preko admin. zabrane. Koliko je moja argumentacija uopšte validna... Vredi li živaca?

Back