Alimentacija 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па јбте, битно је да ли су деца твоја или нису само због кинте, а да не мораш да је дајеш, болело би те уво и била би твоја...лог'ка ба из америћких таблоида.
Ništa ne boli tako kao udarac po džepu...pa jel smo Srbi ili nismo. :rida:

Pa se toga setio tek kad je dosla policija da prinudno naplati za izdrzavanje dece.
Nikad nije kasno....prisetiti se. :per:

ma deca nemaju veze sa tim...
uzme se pljuvachka ili shta god,shto sadrzhi dnk uzorak,
i onda se to uporedi...medjutim,kao shto rekoh,
ta analiza je skupa...nece niko decu da maltretira,
da ih cherechi i slichno...

...aha...ako je NOVAC bitniji od toga je li dijete gladno ili ne, odrasta bez oca ili ne...onda neka mu je na dusu...

...aha...ako je NOVAC bitniji od toga je li dijete gladno ili ne, odrasta bez oca ili ne...onda neka mu je na dusu...

ma ne radi se o tome dal je dete gladno...
on ratuje sa zhenom,a ona igra na kartu dece...
a on se tako postavlja da iritira ovdashnje zhene...
zato sam to i napisao u prvom postu,da ne bude da
je mmaher zhenomrzac,kivan,iskompleksiran ili neka treca vrsta budale...:roll:

Dakle, nastavljamo priču. Dođe policija i odvede me u stanicu da dam izjavu zbog krivičnog dela ne davanje izdržavanja maloletnoj deci. Ja lepo dam izjavu da to nisu moja deca, da poričem očinstvo i da tražim da gospođa dokaže da sam otac. Ljudi me puste, ja dođem kući, kad telefon. Moja sestra iz Sarajeva zove, nju je zvala moja bivša da me urazumi da ne tražim veštačenje jer će to kao uticati na nežnu dečiju psihu...te kako me nije sramota da se odričem dece, te ovo...ono. Ja je ladno pitam jer ona oće da se ja odreknem i sestre? Ona onda odustane od daljeg razgovora.Poštovane forumašice, šta mislite zašto je takva uzbuna kad ja tražim dokaz očinstva? Da mi u tome ipak nisu pomagale i komšije? :sad2:
а јел си се ти сетио да деца нису твоја кад треба алиментација да се плаћа?

Pa nije zgoreg proveriti. ;)

ma ko je od dece jos video vajde..
sam trosak i nervoza.
jos ako nisu tvoja, a placas za njih kao budala..:roll:
samo napred :ok:
e sd ako se ispostavi da jesu tvoja ipak, napravi sve moguce varijante da ne moras da dajes tu alimentaciju..ili ako je dajes, da das sto manje..
pare za pare, a zena nek ih izdrzava! i onako ih je ona htela! pa da..

ma ko je od dece jos video vajde..
sam trosak i nervoza.
jos ako nisu tvoja, a placas za njih kao budala..:roll:
samo napred :ok:
e sd ako se ispostavi da jesu tvoja ipak, napravi sve moguce varijante da ne moras da dajes tu alimentaciju..ili ako je dajes, da das sto manje..
pare za pare, a zena nek ih izdrzava! i onako ih je ona htela! pa da..

Shvatila si. :zag:

ma ne radi se o tome dal je dete gladno...
on ratuje sa zhenom,a ona igra na kartu dece...
a on se tako postavlja da iritira ovdashnje zhene...
zato sam to i napisao u prvom postu,da ne bude da
je mmaher zhenomrzac,kivan,iskompleksiran ili neka treca vrsta budale...:roll:

...nisam ja nikome rekao da je zenomrzac, kivan, iskompleksiran i dr...ja sam samo osudio cin...ne osobu...

Dakle, nastavljamo priču. Dođe policija i odvede me u stanicu da dam izjavu zbog krivičnog dela ne davanje izdržavanja maloletnoj deci. Ja lepo dam izjavu da to nisu moja deca, da poričem očinstvo i da tražim da gospođa dokaže da sam otac. Ljudi me puste, ja dođem kući, kad telefon. Moja sestra iz Sarajeva zove, nju je zvala moja bivša da me urazumi da ne tražim veštačenje jer će to kao uticati na nežnu dečiju psihu...te kako me nije sramota da se odričem dece, te ovo...ono. Ja je ladno pitam jer ona oće da se ja odreknem i sestre? Ona onda odustane od daljeg razgovora.Poštovane forumašice, šta mislite zašto je takva uzbuna kad ja tražim dokaz očinstva? Da mi u tome ipak nisu pomagale i komšije? :sad2:

Kad hoću da pratim sapunice, pustim Pink.

Molila bih te da prestaneš da otvaraš ovakve teme na ovom pdf-u.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back