Али...

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
moram da razmislim koje je moje "ali" spoticanja... mislila sam da je trece, ALI sam onda shvatila da je moje ali ali-odlaganja neprijatnih obaveza, sto takodje moze biti i ovo tvoje trece ali-straha... kako se sa tim borim :) nateram sebe da ne odlazem (ne uvek uspesno :roll:), nema "ali sutra cu imati vise vremena, ali ne moram sada da obavim taj tel razgovor... i sl. uhvatim samu sebe u lazi i natrljm sebi ali u nos...

za kojicu i borbu protiv prvog i treceg ALI
Али различитости...

''Моја рођенданска журка је била дивна, али волела бих да сам имала торту од чоколаде а не воћну.''

Али страха...[/B]

''Не подносим свој посао, али кад је оваква ситуација на тржишту, како ћу наћи нови?''

moja rodjendanska zurka je bila divna, ali cu sledeci put da kupim/napravim i tortu od cokolade.

ne podnosim svoj posao, ali kada je ovakva situacija na trzistu, necu da razmisljam o trazenju novog nego cu ga otaljavati sa pola mozga i fokusirati se na svoj privatni zivot.

eto, moze tako?:heart:

ali ako ne bude suncano, tobogani ce i dalje biti tu..;)
znas kako..ja sam imala u zivotu suvise sranja, da bih mogla da dozovolim sebi luksuz da od dobrog pravim lose.
ne dolazi u obzir.
to je stvar odluke, znas?
ono, nemam zivaca da se pravim da je lose dobro..suvise mi se vid izostrio..ali da se bedacim nekakvim ali..jok..
E, ovo je baš... U centar :ok:
Iz uvodnog posta kod mene može samo treće 'ali' da postoji... Ova prva dva, ne, baš nikako :bye:

Али различитости...

''Моја рођенданска журка је била дивна, али волела бих да сам имала торту од чоколаде а не воћну.''

Али бољег...

''Свиђа ми се мој нови стан, али Веснин је већи и светлији.''

Али страха...

''Не подносим свој посао, али кад је оваква ситуација на тржишту, како ћу наћи нови?''

Увек неко али...:confused:
Како се са тим борите... и да ли се борите...

auuuuuu...jedno mali ali ispada deo zivotnog stava..:) da li ja casa polupuna ili poluprazna :)

necu da kazem da mi je zurka bila divana i da strpam jedno ali iza toga u tom kontekstu u kom je autor teme napisala..mozda ovako :"Moja rodjendanska zurka je bila divna ali sam ja malo omatorila i jedva sma izdrzala :)

ako mi se svidja novi stan,necu da kukam sto je vesnin,mikin,lazin lepsi,veci svetliji..ima da mi se stvarno svidja :)

sa poslom nisam nikad prezadovoljna i UVEK trazim bolje..

i mene nervira 'ali'
u varijanti prisecanja necega sto kvari potpunu srecu stono kaza kojica

a desava mi se
i mislim da je to trenutna malodusnost
i tad ne volim sebe

ali
ne znam sta da ucinim da to promenim :neutral:

Али различитости...

Али бољег...

Али страха...

Ali, sta me briga za sve.. Zivim i uzivam.. i za sve me boli uvo kad mu cujem glasic:heart:

Али различитости...

Али бољег...

Али страха...

hm, a jel ocesh da otvorish jednu temu o "ili" pa da se i ja raspishem...:mrgreen:

Back