Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Али различитости...
''Моја рођенданска журка је била дивна, али волела бих да сам имала торту од чоколаде а не воћну.''
Али страха...[/B]
''Не подносим свој посао, али кад је оваква ситуација на тржишту, како ћу наћи нови?''
Iskreno i ne bas smesno...
Ali kod mene ima :
1. Pozitivan uticaj, pokretacku snagu za neku promenu
2. Opravdavanje sopstvene nemoci ili linije manjeg otpora
3. Ravnodusnost prema postojecoj situaciji
4. Na Ali, uvalim ti mali
Moze...![]()
E, ovo je baš... U centarali ako ne bude suncano, tobogani ce i dalje biti tu..
znas kako..ja sam imala u zivotu suvise sranja, da bih mogla da dozovolim sebi luksuz da od dobrog pravim lose.
ne dolazi u obzir.
to je stvar odluke, znas?
ono, nemam zivaca da se pravim da je lose dobro..suvise mi se vid izostrio..ali da se bedacim nekakvim ali..jok..
au setila sam se jednog mog ali
treba da vezbam ali.... previse sam umorna, je kasno, imam drugog posla
Pa da nema tih ali ne bih imala smernice
Nema ih cesto i mnogo
ALI su tu kad treba
Али различитости...
''Моја рођенданска журка је била дивна, али волела бих да сам имала торту од чоколаде а не воћну.''
Али бољег...
''Свиђа ми се мој нови стан, али Веснин је већи и светлији.''
Али страха...
''Не подносим свој посао, али кад је оваква ситуација на тржишту, како ћу наћи нови?''
Увек неко али...![]()
Како се са тим борите... и да ли се борите...
Ima jedna baš opasna stvar sa tim ali - a to je izgovor za svoje greške, mane, slabosti, i...svašta - "ja bih uradila to-i-to, ali.." .pa onda sledi razlog...
Ima jedna baš opasna stvar sa tim ali - a to je izgovor za svoje greške, mane, slabosti, i...svašta - "ja bih uradila to-i-to, ali.." .pa onda sledi razlog...
Ali, sta me briga za sve.. Zivim i uzivam.. i za sve me boli uvo kad mu cujem glasicАли различитости...
Али бољег...
Али страха...
Увек неко али...![]()
Ali, sta me briga za sve.. Zivim i uzivam.. i za sve me boli uvo kad mu cujem glasic![]()
Mislis npr kad neko nece da prica sa tobom pa ti spusti slusalicu?Ali je najlepse cutati u dvoje.
Али различитости...
Али бољег...
Али страха...
Увек неко али...![]()