gost 189815
Iskusan
- Poruka
- 5.826
mozda ce nekom ovo da bude smesno ali ja sam ceo zivot mislila da mi jedemo jaja koja nastju tako sto kokosku oplodi pevac.ona kasnije izbaci jaja koja su oplodjena(to je ona crna tackica u zumancetu,zametak)ali u kojima se ne razvija pile jer ih mi odmah uzmemo,i onemogucujemo koskosku da lezi na njima.
i onda mi drugarica kaze da je njena nimfa dala neoplodjeno jaje sto mi je bilo smesno,i bila sam u fazonu wtf
kad sam videla na netu da to zapravo ptice rade..
a onda me je rekla kako ne znam da mi jedemo neoplodjena jaja,a ja sam bila u fazonu valjda onda jedemo i oplodj. i noplodj. jaja jer su mi uvek pricali da je kada razbijemo zumance na njemu ona crna tackica zametak pileta.
e sad da se ne bi dalje hvalila svojim (ne)znanjem zanima me da li jedemo samo neoplodjena jaja or what?
menta
ps:brisem post cim mi neko odgovori
i onda mi drugarica kaze da je njena nimfa dala neoplodjeno jaje sto mi je bilo smesno,i bila sam u fazonu wtf

a onda me je rekla kako ne znam da mi jedemo neoplodjena jaja,a ja sam bila u fazonu valjda onda jedemo i oplodj. i noplodj. jaja jer su mi uvek pricali da je kada razbijemo zumance na njemu ona crna tackica zametak pileta.
e sad da se ne bi dalje hvalila svojim (ne)znanjem zanima me da li jedemo samo neoplodjena jaja or what?
menta

ps:brisem post cim mi neko odgovori