Alhemičar

Poruka
18
delfi_alhemicar_majkl_skot.jpg

''On je čuvar tajne koja može da okonča ovaj svet... Nikolas Flamel se rodio u Parizu 28. septembra 1330. Posle gotovo 700 godina, znan je kao najveći alhemičar svoga vremena. Priča se da je otkrio tajnu večnog života. Knjige kažu da je umro 1418, no njegov grob je prazan. Legenda tvrdi da je Nikolas Flamel i dalje živ...''

Da li je neko čitao ovo?
Ako niste, preporučujem svim ljubiteljima fantastike :mrgreen: :mrgreen:

Počela sam da čitam Čarobnjaka (to je drigi deo Alhemičara) i shvatila da je to nastavak neke veće knjige... :rolleyes: naravno to nije bilo naznačeno ni na koricama knjige ni na prvim listovima-nigde... :what: tako da sam je ostavila, ali mi se veoma svidela ideja i priča uopšte, tako da ću, čim je budem našla, a pošto završim ovo što trenutno čitam, obavezno da je pročitam... :D

Poslednja izmena:
Počela sam da čitam Čarobnjaka (to je drigi deo Alhemičara) i shvatila da je to nastavak neke veće knjige... :rolleyes: naravno to nije bilo naznačeno ni na koricama knjige ni na prvim listovima-nigde... :what: tako da sam je ostavila, ali mi se veoma svidela ideja i priča uopšte, tako da ću, čim je budem našla, a pošto završim ovo što trenutno čitam, obavezno da je pročitam... :D

Pročitaj čim budeš imala malo vremena, priča je odlična :ok:

Procitao sve knjige. :super: Jedino je 4. knjiga malo podbacila ali u celini dobar serijal.

Kao što je Suzan rekla, na koricama nije bilo nikakvog znaka povezanosti sa ostalim knjigama :think: , tek sad vidim da postoje 4 knjige :mrgreen:

Back