Alfa i Beta mškarci.

Čekaj brate, ovo je tema o alfa i beta muškarcima, a ti na temu teme imaš da izjaviš da nakon ove teme tražiš samo nepismene... muškarce? :eek:
Mslm, ok je i to, politički korektno i u skladu s vremenom, ali šta misliš o tome da promeniš avatar, ovaj ti je nekako mnogo... recimo muškobanjast :kez:

Ja sam mislio na žene, ali vidim da ti sve opcije uzimaš u obzir... vragolane maleni

Šta mislite o podeli muškaraca na alfe i bete? Alfe su samopouzdani, dominantni, snažni, muževni, puni testesterona muškarci koji poseduju ono nešto. . Da li beta mužjak može da postane alfa? Da li su devojke u vezi sa betama jer ih zaista vole ili su sa njima jer su alfe razgrabljene? Alfi je zaista malo i nije čudo što je nekada psotojala bigamija. Ja lično pre bih bila jedna od alfinih žena, nego sa nkim beta muškarcem.

Pitao bi te ja da si kod alfe deseta po redu jel bi alfu ili betu. Il bi jednostavno samo dobar *****, pa makar i gama. :mrgreen::rotf:

auu...dosta se toga na LJISu pisalo...e to je dinamika

ove alfe, bete, ...ima tu štošta za reći, ali nisam sigurna da znam teorijske razlike - mogu samo iz iskustva
Nije ništa o betama napisano, samo alfa alfa

Znam tih par alfi ... jedan moj zet npr...od njegove arogancije i samoživosti sam imala samo poriv da :bljak:

Mr Napokon ono što je pisao...o izumima i razvoju...super tekst, ali mislim da je šašavo misliti da samo bete ili samo alfe pokreću svet
generalizacije se ni u teroji ne mogu vršiti

Šta mislite o podeli muškaraca na alfe i bete? Alfe su samopouzdani, dominantni, snažni, muževni, puni testesterona muškarci koji poseduju ono nešto. . Da li beta mužjak može da postane alfa? Da li su devojke u vezi sa betama jer ih zaista vole ili su sa njima jer su alfe razgrabljene? Alfi je zaista malo i nije čudo što je nekada psotojala bigamija. Ja lično pre bih bila jedna od alfinih žena, nego sa nkim beta muškarcem.

Beta, Alfe ne podnosim, pu to kakano

- - - - - - - - - -

Prvi su prosto privlačniji ženama.

nisu mi privlacne Alfe, odbojne su mi.

Back