Alfa, beta i omega muškarci

1.Alfa muskarci razvijaju misice, samopouzdanje, alfa muskarci voze auta brze od beta muskarca ali i dizu tegove i imaju vecu snagu u obicnom zivotu svakodnevnom obicnih ljudi

2.Beta muskarci razvijaju nauku, umjetnost , nesigurnosti zato su i izumili automobil,avion, radio,telefon,internet,oruzja,barut itd

Alfa ok ima vece misice i jaci je fizicki kao alfa od bete .Al najaca snaga alfa muskarca su njegovi misic, jezik i samopozdanje a najaca snaga beta muskarca je barut i sve ono sto ide na barut.Svijet se osvaja cime misicima samopozdanjem ili oprezom,taktikom i barutom ili nekim avionima i to ne putnickim

Beta muskarci su: Paster,Njutn,Nobel,Kalasnjikov,Ajnstajn, Mendel itd,oni su izumili stvari koje su malo zeznutije od gole sirove snage

Alfa muskarci su svi oni koji nemaju iza sebe djelo ali imaju pricu ,super samopozdanje itd pa u kamenom dobu svaki muskarac je imao samopouzdanje nije ga falilo tada,svi su bili alfe al ko ce od vas da zivi u kamenom dobu.To sto imaju vise automobila i zena time svijet nece ici naprijed.I te automobile su izumile beta muskarci pa i te haljine koje nose te zene a koje su moderne opet je neki beta dizajnirao

Beta muskaraci nisu slabi,njijova snaga se jednostavno ogleda na drugi nacin,nije to vidljiva snaga kao kod alfe,gdje je covjek po prirodi neotesan,uvijek glasan kao pecinski neki lik.Al kada takvog covjeka obucete u odijelo,naucite ga da koristi izume beta muskarca (npr automobil itd) onda to moderno zovu alfa

Poslednja izmena:
Ok Alfa moze biti dobar da vam da samopouzdanje ako ga nemate,ako vam je prijatelj moze da vas nauci da se borite.Ali sta sem toga nudi Alfa muskarac kao prijatelj.Ja ako ocu da imam prava konkretna znanja ili da radim na sebi i napredujem duhovno, materijalno itd beta ce mi mnogo vise pomoci.Najveca znanja dobijaju se od njih.

Alfa muskarac ce vas nauciti da vozite auto 200 na sat u krivinu,sta ima neko od toga nista.Al zato beta muskarci ce vas nauciti da pravite auto sa njima u timu da ga prodate i uzmete pare.Pa i ovaj Internet izumise beta likovi

Back