Aletpay?

Perfectlife

Početnik
Poruka
1
Ovako: Ja zelim da se prijavim na sajt alertpay.com ali nisam bas siguran da li je on pouzdan (msm oce li mi slati pare kad ih trazim, oce li mi krasti pare itd.) Ako neko zna nesto nek se prikljuci.

Hvala svima :D

Ovako: Ja zelim da se prijavim na sajt alertpay.com ali nisam bas siguran da li je on pouzdan (msm oce li mi slati pare kad ih trazim, oce li mi krasti pare itd.) Ako neko zna nesto nek se prikljuci.

Ako nemas velike sume da dizes 300 $ + nista ne moj ici kod njih jel moze samo da se isplati na wire a njihov fee za to je 15 $ + posrednicka banka ( taj fee varira u zavisnosti koja je banka u pitanju od 10 $ - 50 $ ) + tvoja banka sto ti uzme...

Znaci ako vec zelis nesto bolje se prijavi na moneybookers.com

Slace ti pare kad ih trazis i nece krasti...
Imaces malo problema sa verifikacijom, posto nijedan od ponudjenih nacina vise ne radi za Srbiju (mislim da ces morati da im posaljes nesto od skeniranih dokumenata, proveri kako ide...), imaju samo bank-wire isplate gde alertpay uzima 15 USD bez obzira na sumu koju povlacis, i neke banke uzimaju jos dodatnu proviziju ( Intesa do skoro nije uzimala nista, nzn da li su menjali nesto...)

slazem se, pouzdani su sto se tice isplate, ali su pre bili mnogo bolji kad je moglo da se podize i sa visa karticom, evo sada drug otvorio racun i ni ja ne znam kako da mu verifikujem nalog

Back