alergije

evo vec vise od tri meseca sam na terapiji i bicu do zime.i tako stalno.
sunce, penicilin, dovicin,ambrozija,ove mace me ubise,suv kasalj, boli glava,ma strasno.alergo test pokazao da sam alergicna cak i na brasno.
sta radim? pijem lekove,kada ne zaboravim i radujem se ako ustanem bez glavobolje.mada, podmukla je to boljka.navata me iznenada,cesto i bez najave.
izbegavaj sta mozes, te kontaktne alergije leci obavezno kremama i mastima.meni je pomagao panolon krem kada mi se ospu kapci i predeo oko ociju.samo sa svim tim treba biti obazriv jer su na bazi kortikosteroida, i koza lose reaguje posle duze upotrebe.atrofira.sinoderm mast je odlicna.sto se tice sunca mozda da potrazis u apoteci preparat krem protiv alergije sebamed 50+.

Mislim da se ovom temom nije niko pozabavio na forumu...

Elem...Moj muz ima alergiju na grinje, pa ima cesto problem sa nesnosnim svrabom očiju i crvenim kapcima. Takodje ima ekcem na licu povremeno, koji ima bolje i losije faze.
Ocni lekari se bas nisu proslavili sa preporukama... Koriscenje claritina i sl. ne daje rezultate sa ocima. Od kapi je koristio Emadin, Intal...

Za ekcem trenutno isprobava Avene trixera kremu, pa videcemo.

Da li neko ima slicnih problema i da li imate nekog ocnog lekara za preporuku u Beogradu ili neke kapi koje su vama pomogle?...

Ne kapiram zasto je zaključana tema koju sam otvorila u Zdravlju-Alergijski konjuktivitis! Tamo teme o alergijama nema i morala sam ovde da postavima pitanje?

Bas cu da dobijem mnogo odgovora u zenskom kutku!

Back