Alergije

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
386.270
Mnogi sa dolaskom Proleća imaju problem sa alergijom na polen , kijaju, kašlju, cešu se, suze oci neki se i guše.
Mnogi ljudi su alergicni na penicilin, na odredjenu hranu i slicno

Patite li od alergija i kako izalzite sa tim na kraj , lekovima ili alternativnom medicinom

Mnogi sa dolaskom Proleća imaju problem sa alergijom na polen , kijaju, kašlju, cešu se, suze oci neki se i guše.
Mnogi ljudi su alergicni na penicilin, na odredjenu hranu i slicno

Patite li od alergija i kako izalzite sa tim na kraj , lekovima ili alternativnom medicinom
Alergična sam samo na Ambroziju.

Vecina alergija na neku hranu,trazi minimum koriscenja te hrane,da bi se organizam navikao na njih.Samo ne vazi za kostunjave plodove,pogotovo orah i kikiriki.

Meni je vec krenuo problem. I to je kisa, ocekivao sam da ce malo da iskulira jer nema nekog vetra, ali nema sanse, vec sinusi rade. A frorsiram da koristim prirodne proiyvode, sprej, tableta, nebitno, samo da nije neka teska hemija.

Meni je vec krenuo problem. I to je kisa, ocekivao sam da ce malo da iskulira jer nema nekog vetra, ali nema sanse, vec sinusi rade. A frorsiram da koristim prirodne proiyvode, sprej, tableta, nebitno, samo da nije neka teska hemija.
Koje preparate koristis? Ja pitala u apoteci i dali mi Lertal, i tablete i sprej. Ja kao bila skepticna ali sam procitala na netu da mogu da koriste i deca pa rekoh da probam. Za sad pomaze, doduse pomazu i ovi kisni dani.

Back