Alergije

Sanja 895

Zainteresovan član
Poruka
157
Na sta ste sve alergicni? Evo ja prvo na polen, grinje( najveci nivo od jedan do pet), korov (amrozija), bubasvabe( i ostale gmizece zivotinje). Ajde da pricamo na ovu temu.

alergije(1).jpg

Na sve vrste polena :sad2:

@zabrinuti
Pio sam i ja ksizal do skoro, ali nekako u poslednje vreme kao da (u mom slucaju) nema vise nekog efekta. Onda sam presao na Presing i preporodio se :)

Greba, a sta ako si alergicna bas na njih? Bolje ti to proveri, a nije skupo. Ja sam proverila i odmah mi lakse. Bolje proveri jer ce te to kasnije sputavati kasnije u zivotu. Sto ti nece prijati. :rolleyes:

Sent from my GT-I9505 using Forum Krstarice mobile app

jesam,ali nisam ispitivala na sta tacno...prosto,bojim se da bih morala odstraniti zivotinje iz stana...i zato cutim i `borim` se

proveri i leci nije zezanje da ne predje u nesto gore...

ja polen korovskih trava, najbolja drugarica mi je ambrozija, toliko se vezala za mene ne pusta, ja bih rado da raskinemo :lol:

pijem sta dohvatim....dugo sam uzimala aerius i presing (slicno s drugo pakovanje) sad presla na xyzal, dobar je a i pristupacan

pitah gore al tamo niko ne zalazi, aj ovde da probam

Rešenjem građevinske inspekcije Sekretarijata za imovinsko – pravne poslove, građevinsku i urbanističku inspekciju Gradske uprave grada Beograda, XXI-04 broj: 354.1 – 462/07 od 15.11.2012. godine, ZABRANJUJE SE Gradskom zavodu za plućne bolesti i tuberkulozu, Beograd, ul. Preševska 33, KORIŠĆENJE OBJEKTA U CELINI.
Shodno gore navedenom, OD UTORKA 20.11.2012. god. OBUSTAVLJA SE PRIJEM PACIJENATA U ZAVODU do pronalaska nove lokacije gde bi Zavod privremeno bio preseljen.

jel ima neko da zna a de se sad ide
jel onda u kbc srbija - poliklinika?

bg-ovci de ici?
da napomenem necu bezniju i zemun to mi mnoogo daleko, osim ako mora

....na ujed ose...ovog leta bila neka alergija na sunce, ali sa aeriusom prosla...vise se nije vracala....
....nisam ni na kakve travke, polen i ostalo, ali mi jeste dete i kad krene cvetanje s' proleca, liju joj suze od
svega i svacega..oci zakrvave...strasno...sva sreca kad taj prvi nalet prodje smiri se...

....na ujed ose...ovog leta bila neka alergija na sunce, ali sa aeriusom prosla...vise se nije vracala....
....nisam ni na kakve travke, polen i ostalo, ali mi jeste dete i kad krene cvetanje s' proleca, liju joj suze od
svega i svacega..oci zakrvave...strasno...sva sreca kad taj prvi nalet prodje smiri se...

Na ujed ose i meni bukne. :(

Bespaltno je kod drzavnika u domu zdravlja..ceka se veci red..ja sam platila kod privatnika.

ja sam na plucnoj klinici, ova gore sto sam okacila pitanje, sad ne radi, al nista zakazivala nisam, tj bilo je danas otisla na pregled rekli dodji sutra
treba proveriti i druge klinike, steta da placas nesto sto je za dz, ako nije bilo hitno jedino tad....

Ja do skoro nisam bila alergicna ni na sta, ali sada sumnjam da imam alergiju na papagaje (jel to uopste moguce?), posto sam bila u istoj prostoriji s jednim i skroz sam izgubila glas kao da sam odjednom promukla i pocela da kasljem/kijam...kako sam izasla za petnaestak minuta sam se normalizovala...pa sad nemam pojma dal je to slucajno ili sam mozda alergicna.

Ja do skoro nisam bila alergicna ni na sta, ali sada sumnjam da imam alergiju na papagaje (jel to uopste moguce?), posto sam bila u istoj prostoriji s jednim i skroz sam izgubila glas kao da sam odjednom promukla i pocela da kasljem/kijam...kako sam izasla za petnaestak minuta sam se normalizovala...pa sad nemam pojma dal je to slucajno ili sam mozda alergicna.
Proveri ti to. Ja sam bila na klinici Dr. Ristic. Kucaj na internetu nacices. :rolleyes:

Back