Sanja 895
Zainteresovan član
- Poruka
- 157
Na sta ste sve alergicni? Evo ja prvo na polen, grinje( najveci nivo od jedan do pet), korov (amrozija), bubasvabe( i ostale gmizece zivotinje). Ajde da pricamo na ovu temu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jagode![]()
Grinje, kućna prašina....
Borim se...na kraju sam došao do imunoterapije...videćemo šta će biti...
jesam,ali nisam ispitivala na sta tacno...prosto,bojim se da bih morala odstraniti zivotinje iz stana...i zato cutim i `borim` se
Greba, a sta ako si alergicna bas na njih? Bolje ti to proveri, a nije skupo. Ja sam proverila i odmah mi lakse. Bolje proveri jer ce te to kasnije sputavati kasnije u zivotu. Sto ti nece prijati. :rolleyes:
Sent from my GT-I9505 using Forum Krstarice mobile app
Rešenjem građevinske inspekcije Sekretarijata za imovinsko – pravne poslove, građevinsku i urbanističku inspekciju Gradske uprave grada Beograda, XXI-04 broj: 354.1 – 462/07 od 15.11.2012. godine, ZABRANJUJE SE Gradskom zavodu za plućne bolesti i tuberkulozu, Beograd, ul. Preševska 33, KORIŠĆENJE OBJEKTA U CELINI.
Shodno gore navedenom, OD UTORKA 20.11.2012. god. OBUSTAVLJA SE PRIJEM PACIJENATA U ZAVODU do pronalaska nove lokacije gde bi Zavod privremeno bio preseljen.
sta nije skupo? pa besplatno je
....na ujed ose...ovog leta bila neka alergija na sunce, ali sa aeriusom prosla...vise se nije vracala....
....nisam ni na kakve travke, polen i ostalo, ali mi jeste dete i kad krene cvetanje s' proleca, liju joj suze od
svega i svacega..oci zakrvave...strasno...sva sreca kad taj prvi nalet prodje smiri se...
Bespaltno je kod drzavnika u domu zdravlja..ceka se veci red..ja sam platila kod privatnika.
Sent from my GT-I9505 using Forum Krstarice mobile app
Proveri ti to. Ja sam bila na klinici Dr. Ristic. Kucaj na internetu nacices. :rolleyes:Ja do skoro nisam bila alergicna ni na sta, ali sada sumnjam da imam alergiju na papagaje (jel to uopste moguce?), posto sam bila u istoj prostoriji s jednim i skroz sam izgubila glas kao da sam odjednom promukla i pocela da kasljem/kijam...kako sam izasla za petnaestak minuta sam se normalizovala...pa sad nemam pojma dal je to slucajno ili sam mozda alergicna.