Чему таква алергија на критике вашег рада, ако може конкретно. Ако не може онда ништа.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
каква црна диктатура, то све зову демократијомИ шта то значи, није дозвољено коментарисати рад модератора? Јел то онда диктатура?
претпостављам на какву пристрасност овде циљаш, мада из личног, прилично негативног искуства са форумским управницима, нина је и најмањи проблем, каквих овде имаРецимо, ти то редовно радиш. Оличење си пристрасног администратора што лако могу илустровати гомилом скрин шотова!
То је не амнестира. Рецимо, мене редовно она кажњава или неко од њених модератора, што ми је један од модератора рекао путем вајбера, пошто се по чита.каква црна диктатура, то све зову демократијом
претпостављам на какву пристрасност овде циљаш, мада из личног, прилично негативног искуства са форумским управницима, нина је и најмањи проблем, каквих овде има
а они знају ко су....![]()
pp se čita pa ti komuniciras sa jednim moderatorom preko vajberaТо је не амнестира. Рецимо, мене редовно она кажњава или неко од њених модератора, што ми је један од модератора рекао путем вајбера, пошто се по чита.
Ја пријавим пост модератора пун увреда а она каже, јаче изражавање а мене управо она бановала због бенигних постова. Ту се позива на правилник који не важи за администрацију.