Алергија

• Začetnik teme Začetnik teme zx16
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

zx16

Elita
Banovan
Poruka
18.580
Чему таква алергија на критике вашег рада, ако може конкретно. Ако не може онда ништа.
IMG_20220321_192210.jpg

И шта то значи, није дозвољено коментарисати рад модератора? Јел то онда диктатура?
каква црна диктатура, то све зову демократијом :lol:

Рецимо, ти то редовно радиш. Оличење си пристрасног администратора што лако могу илустровати гомилом скрин шотова!
претпостављам на какву пристрасност овде циљаш, мада из личног, прилично негативног искуства са форумским управницима, нина је и најмањи проблем, каквих овде има
они знају ко су.... :zgrudvanje:

Poslednja izmena:
каква црна диктатура, то све зову демократијом :lol:

претпостављам на какву пристрасност овде циљаш, мада из личног, прилично негативног искуства са форумским управницима, нина је и најмањи проблем, каквих овде има
а они знају ко су.... :zgrudvanje:
То је не амнестира. Рецимо, мене редовно она кажњава или неко од њених модератора, што ми је један од модератора рекао путем вајбера, пошто се по чита.
Ја пријавим пост модератора пун увреда а она каже, јаче изражавање а мене управо она бановала због бенигних постова. Ту се позива на правилник који не важи за администрацију.

То је не амнестира. Рецимо, мене редовно она кажњава или неко од њених модератора, што ми је један од модератора рекао путем вајбера, пошто се по чита.
Ја пријавим пост модератора пун увреда а она каже, јаче изражавање а мене управо она бановала због бенигних постова. Ту се позива на правилник који не важи за администрацију.
pp se čita pa ti komuniciras sa jednim moderatorom preko vajbera :roll:
šta da ti se odgovori na ovako nesto osim da se i ova tema zakljucava
upucen si da se obratiš administratorima vezano za rad moderatora i supermoderatora

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back