Tufna93
Početnik
- Poruka
- 15
Dve godine za redom, u isto vreme, avgusta, izlazi mi osip ili ti koprivnjaca, medicinski Urtikarija, koji se naizmenicno pojavljuje svuda na telu. Prvi put sam ga primetila nakon neke sahrane na kojoj sam bila. Pocelo je da m iiskace po rukama i uspanicila sam se i sa majkom otisla kod doktora. Majka mog decka je imala macku koja je imala buve tada. Prvo smo se uplasili da je od toga. Ali sam onda shvatila da nije. Primila sma lemod solu, ali se sutradan opet pojavila, nestane nakon tri do cetiri dana, i nekoliko injekcija sinopena i lemoda. Zatim ,pojavilo mi se i ove godine krajem avgusta pocetkom septembra. Pojela sma ujutru kasicicu meda i nakon sat vremena kapak mi je malo otekao. zatim je uvece iskocila alergija. Opet sam primala injekcije i nakon nekoliko dana je prestalo. cak su mi se i usta naduvala i kapak spao jedan. ali sam brzo intervenisala i otisla u hitnu. vise se nije pojavljivala. Ovog puta moj decko nema macku
Dakle, nisu buve. alergicna sam na polen i imam kijavicu, svrab i crvenilo u ocima, nosu, grlu..