Alergija (imunoterapija)

Transcendental

Buduća legenda
Poruka
29.502
Video sam da postoji tema ali me interesuje jedna konkretna stvar

Išao sam, testirao sam se za alergije, alergičan sam na polen svega, prašinu i grinje i problem mi posle toga nije rešen. Imam veoma često probleme zbog alergije i interesuje me gde mogu da idem da tražim da mi rade ovo (Beograd)

http://www.webmd.com/allergies/guide/allergy-shots

Ako neko ima iskustva nek napiše nešto i pomogne meni vako nesrećnom

Moja prijateljica je bas to radila jako davno ... mozda ima i desetak godina ... i nije uspelo
Trenutno cita sve do cega moze doci u vezi kozjeg mleka i proizvoda i tu nekako vidi sansu da se resi svojih alergija .
To vec ide dotle da razmislja da se iz BG preseli negde u neko mesto gde ih moze gajiti i imati svoju proizvodnju.

Najbolje da odes u KCS - odeljenje alergologije, na razgovor sa lekarom i on/ona ce ti posle osnovnih analiza odrediti terapiju.
Meni imunoterapija pomaze, kad se setim koje simptome sam imala pre neku godinu i sad, mogu da kazem da je delotvorna.
To je ja mislim i jedini nacin da ti bude bolje na duze staze, lekovima samo privremeno mozes da ublazis simptome.

Meni je to sve gore i gore, mislim, simptomi su klasični i nisu da kažem "teški", svrbi me nos i začepi se, kijam kao lud, oči mi se zacrvene i to ume da traje po ceo dan. Problem je što mi se to dešava i po nekoliko dana za redom i to baš onda kada najmanje treba, u ispitnom roku npr. Potpuno me dekoncentriše a i nije nimalo prijatno ni meni ni okolini kojoj idem na živce.
Moraću uskoro da vidim oko ove imunoterapije nešto jer ovo bolje neće postati kako stvari stoje.

Back