Александар Вулин: Ја сам за што хитније и што сигурније разграничење са Шиптарима

Tako bi neko mogao da se pravda da reč Nigger ima lingvističke veze sa Negroidan

Međutim zna se da je to termin hejta
Хајде, не лупетај више непрекидно........ женоооооооооооо......... иди мало па "причај" са хоџом а не овде да просипаш будалаштине.........
Шиптари су ЗА НАС СРБЕ ШИПТАРИ СИГУРНО ВИШЕ ОД 100 ГОДИНА УНАЗАД - а то што су они са својим белим капицама и својим примитивизмом долазили овде у Бг. да би уносили угаљ, цепали дрва, продавали кикирики, семенке итд. нисмо им ми криви... како могу ја да им будем крив ако сам својим очима гледао да једу за оброк ХЛЕБ И ЛУБЕНИЦУ....... :hahaha:... и шта сад ако их не зовем Шиптари него Албанци ТО ОНДА ВИШЕ НЕЋЕ ДА БУДЕ ТАКО......... е, јбг...........а лепо пише у речнику да су они ШИПТАРИ........
:roll: :roll: :roll:
Како било ко може када види реч Shqiptar
да је чита и да каже да ту пише АЛБАНАЦ........

Poslednja izmena:
Nacionalni savet albanske manjine razmišlja da tuži Vulina

Е, свашта............:roll::roll::roll:
Када одеш на сајт/линк ПРЕВОДИЛАЦ и укуцаш на српском реч АЛБАНАЦ ПА ЗАТРАЖИШ ПРЕВОД НА АЛБАНСКИ ДОБИЈЕШ РЕЧ: Shqiptar
лудило узима маха и постаје као неки "вирус мозга"............

Не прави се Тоша Мито!

Vidiš da je državni vrh rekao da je Šolak pobedio, te da nema razgraničenja.

Ti slusas pogresne izvore. Tacan izvor je da Ameriku vise ne interesuje biti lokalni djilkos. Kako god nasi ratovi zavrse, Amerika ce biti glavna, tako da ih vise nezanima da prljaju ruke. U interesu im je da se mi sredimo i dokrajcimo, i onda mogu krenuti sa svojim strateskim ciljevima.
I tu je prilika. Ne samo za nas, nego i za Evropljane.

Svi su za sto hitnije razgranicenje. Nerjesena pitanja su, gdje je granica, i kolko ce ostati zivih terorista.

Нек' су нам они за почетак сви живи и здрави и смештени у удобне ћелије приштнинског окружног затвора. :ok:

Back